Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 25 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 25 aprilie 2017

Berbecii devin artiști. Lasă frâu liber imaginației și se redescoperă pe sine. Citește sfatul zilei de 25 aprilie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci.

Sfatul zilei de 25 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Lasă artistul din tine să se desfășoare. Creează, simte-te precum un copil. Azi e o zi benefică pentru tine. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Nu te mai plânge pentru situația în care te afli din moment ce tu alegi doar suferința. Înconjoară-te de lucruri pozitive. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Trebuie să primești și vești șocante din când în când pentru a reveni cu picioarele pe pământ. Nu te panica. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC – Gândește-te serios la rolul pe care îl ai în cercul tău de prieteni și asigură-te că ești bineînțeles. Numărul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Previziuni karmice 24-30 aprilie 2017. Săptămână decisivă pentru zodii

LEU – Anturajul în care nimerești azi nu te încântă foarte tare. Ieși din orice cerc vicios. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ – Agenda ta este foarte aglomerată în această perioadă. Încearcă să îți împarți timpul astfel încât să nu dezamăgești pe nimeni. Numărul norocos al zilei: 1.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top