Connect with us

Revistateo.ro

Cum arată Danna Garcia azi - FOTO

Star

Cum arată Danna Garcia azi – FOTO

Danna Garcia este una dintre actrițele pe care românii au putut-o admira în nenumărate telenovele. Cele mai cunoscute sunt „Revanșa” și „Jurământul” (Pasion de Gavilanes). În „Jurământul” l-a avut ca partener pe focosul Mario Cimarro.

Danna Garcia va fi mamă

Actrița i-a surprins recent pe fanii ei de pe Instagram cu un anunț fericit: așteaptă un bebeluș. Vedeta a anunțat că este însărcinată prin intermediul unei fotografii care s-a bucurat de mii de like-uri și de share-uri. „Niciodată nu am avut mai multe motive de bucurie pentru schimbările care au loc în corpul meu. În corpul meu se mai află cineva. Îți mulțumesc, viață!”, a scris Danna.

Danna Maria Garcia Osuna este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. A jucat în „Jurământul”, „Revanșa” și „Te voi învăța să iubești”. Actrița are astăzi 39 de ani și arată mai bine ca niciodată.

Acum este brunetă și, în ciuda zvonurilor conform cărora și-ar fi făcut operații estetice, vedeta nu a confirmat încă nimic.

De la succesele răsunătoare ale telenovelelor difuzate în România în urmă cu mai bine de zece ani, Danna a mai jucat în: „Camelia La Texana” (2014), „Lo imperdonable” (2015), „Ruta 35” (2016) și „Las amazonas” (2016).

CITEȘTE ȘI: Cum arată Gabriela Spanic la 43 de ani! „Uzurpatoarea” e de nerecunoscut

CITEȘTE ȘI: O mai ții minte pe Victoria Ruffo? Cum arată azi „Mama Vitregă”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top