Connect with us

Revistateo.ro

Pentru curățarea intestinelor, este indicat să consumi la cină un amestec făcut din câteva alimente care aduc numeroase beneficii corpului.

Naturiste

Mănâncă ASTA la cină 3 zile! Curăță complet INTESTINELE!

Dacă vei consuma acest amestec la cină, îți va curăța intestinele. Iată despre ce este vorba. Ce trebuie să mănânci seara pentru a beneficia de efectele benefice ale acestui amestec.

Mănâncă ASTA la cină 3 zile! Curăță complet INTESTINELE!

Pentru a pregăti salata care curăță intestinele, ai nevoie de următoarele ingrediente:

morcov
– varză
– legume cu frunze verzi
– sfeclă roșie
– ulei de măsline
– suc de lămâie

Pentru a pregăti salata trebuie să țineți cont de faptul că se vor pune trei părți de varză, o parte de morcov și o parte de sfeclă roșie. Tăiați varza și dați pe răzătoare morcovul și sfecla roșie. Peste ele se pun legumele cu frunze verzi. Puneți atât cât doriți. Apoi se adaugă uleiul și sucul de lămâie. Este indicat să nu se folosească sarea în această salată.

Morcovul aduce mai multe beneficii. Are efect vitaminizant, tonifiant. De asemenea, este un bun calmant și cicatrizant. Combate cancerul, stimulează ficatul, reglează metabolismul. De asemenea, protejează ochii, redă pofta de mâncare, combate anemia și înlătură acidul uric.

Sfecla roșie elimină toxinele din organism. Pentru că este un puternic detoxifiant, unele persoane urmează anumite cure cu suc de sfeclă roșie. Pentru că este un detoxifiant cu o putere mare, mulți oameni se lovesc de fenomene neplăcute la începutul curei cu acest suc: greață, tulburări ale tranzitului intestinal.

Varza aduce mai multe beneficii organismului. Este o sursă importantă de fibre, deci va preveni constipația. Sucul de varză este folosit de persoanele care suferă de ulcer, deoarece tratează această afecțiune. Un alt lucru important de știut despre varză: conține acid folic. De aceea femeile însărcinate pot consuma varză. Acidul folic previne malformațiile congenitale la bebeluș.

Femeile care alăptează și se confruntă cu dureri la nivelul sânilor pot pune frunze de varză în apă călduță, după care le pot aplica pe sâni.

Articole pe aceeași temă:

Planta care purifica organismul si inlatura efectele fumatului

5 alimente care iti curata stomacul

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top