Connect with us

Revistateo.ro

Dacă ai picioarele umflate, ai putea încerca un remediu natural. Nu este costisitor, iar rezultatele sunt uimitoare. Află despre ce este vorba.

Naturiste

Remediu eficient pentru picioarele umflate

Picioarele se umflă din mai multe motive. Află care este cel mai eficient remediu pentru picioarele umflate. Nu este costisitor, iar rezultatele sunt uimitoare.

Remediu eficient pentru picioarele umflate

Din cauza retenției fluidelor ți se pot umfla picioarele. Această problemă poate să apară din cauza sindromului premenstrual. De asemenea, sarcina este un alt motiv pentru care ți se umflă picioarele. Consumul de sare, sedentarismul și anumite medicamente pot fi responsabile pentru picioarele umflate.

În acest caz, ceaiul de pătrunjel poate fi util. Se prepară ușor, iar rezultatele sunt uimitoare. Ceaiul trebuie să fie consumat când este cald. De asemenea, pe lângă consumul acestui ceai, este bine să se facă și câteva exerciții ușoare care stimulează circulația sângelui la nivelul picioarelor.

Ceaiul de pătrunjel se prepară ușor. Rădăcinile și frunzele pătrunjelului se taie mărunt. Pentru ceai este nevoie de un sfert de cană de pătrunjel tăiat și o cană cu apă fiartă. Lăsați pătrunjelul la infuzat pentru 5-7 minute, după care puteți strecura ceaiul.

Dacă nu îl puteți consuma simplu, atunci puteți adăuga în ceai puțin ghimbir, lămâie și/sau miere.

Dacă este consumat crud, ori se face din el infuzie, sau se face decoct, atunci pătrunjelul poate trata cu succes edemele, infecțiile, poate regla circulația sângelui, poate regla tensiunea, tratează bolile reumatice, anorexia. Este un remediu eficient și pentru cei care suferă de astm. De asemenea, poate fi folosit și pentru a scăpa de respirația urât mirositoare.

Un alt lucru care trebuie știut despre pătrunjel este acela că tratează conjunctivita, ajută la vindecarea rănilor, tratează înțepăturile de insecte și te scapă de durerile dentare. În acest sens sunt utile băile locale sau gargara.

În pătrunjel se găsește mai mult fier decât în spanac. De asemenea, conține fluor, care ajută la menținerea sănătății danturii și a oaselor. Pătrunjelul este și o sursă importantă de proteine. O legătură de pătrunjel conține mai multe proteine decât două ouă.

Articole pe aceeași temă:

Dieta cu SUC DE PĂTRUNJEL. Trebuie să o încerci!

Ce se intampla daca iti speli parul cu patrunjel

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top