Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Josie Cunningham, femeia care s-a răzbunat pe propria sarcină

Inedit

Cazul Josie Cunningham, femeia care s-a răzbunat pe propria sarcină

Cazul Josie Cunningham a șocat o lume întreagă! Comportamentul femeii în timpul sarcinii, ca răzbunare pentru că nu a putut avea o fetiță, i-a făcut pe mulți să exclame: „Mare e grădina Domnului și mulți sar gardul!”.

Josie Cunningham: AȘA NU!

Femeia a aflat la ecografie că va aduce pe lume un băiat și nu o fetiță, așa cum visa toată viața. Tânăra din Marea Britanie a început să bea alcool și să fumeze câte un pachet de țigări pe zi în perioada în care era gravidă cu al treilea copil.

Josie este un personaj controversat în Marea Britanie. Faptul că a ales să bea și să fumeze în timpul sarcinii nu este prima trăznaie pe care a făcut-o. Femeia a iscat un scandal monumental pentru că și-a făcut operații estetice din asigurarea de sănătate, după ce i-a născut pe primii doi băieți.

„Știam că îi fac rău, dar asta nu m-a oprit. În adâncul sufletului știam că nu aș fi fumat și băut dacă aș fi știut că voi avea o fată”, a declarat Josie la un canal englez de televiziune.

Ce i-a șocat pe medici a fost altceva. Femeia a născut un copil perfect sănătos, în ciuda stilului de viață nerecomandat chiar și pentru femeile care nu sunt însărcinate.

CITEȘTE ȘI: Bebelușul care s-a născut cu părul alb

CITEȘTE ȘI: Cazul Lisa Salber, femeia care a vrut sa isi atinga inima dupa transplant

Presa britanică scrie că tânăra a continuat cu aceste vicii și a rămas gravidă iar. Din cauza anumitor operații estetice, tânăra nu a putut să îl nască pe cel de-al patrulea copil, așa că a fost nevoită să avorteze.

Sursă foto: Mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top