Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai false zodii în 2017

Astro-FUN

Cele mai false zodii în 2017

Anul acesta se poartă falsitatea. Anumite semne zodiacale joacă tare pentru a-și atinge țelurile fără să țină cont de sentimentele și principiile celor din jur. Află care sunt zodiile de care e bine să te ferești în următoarele luni!

Cele mai false zodii în 2017

PEȘTI – Nativii zodiei Pești, în special bărbații, au planuri bine puse la punct și, vorba aceea, se fac tovarăși cu Necuratul pentru a trece puntea. Jovialitatea lor mascată le va aduce beneficii, însă dacă cineva îi va descoperi toate visele lor vor fi ruinate. Acești nativi spun una în față și alta pe la spate. Este anul în care și-au propus să fie în toate taberele.

GEMENI – Gemenii sunt considerați falși în mod natural întrucât vorbim despre o zodie duală. Vor fi extrem de pregătiți pentru toate situațiile dificile care vor urma și vor scăpa basma curată aproape de fiecare dată. Vor avea parte de multe surprize neplăcute, mai ales în toamna acestui an.

CITESTE SI: Ce au de invatat zodiile de la marii filozofi ai lumii

CITESTE SI: Ce trebuie sa INDURE fiecare zodie pentru a fi acceptata de ceilalti

Dacă vrei să te împrietenești cu o persoană născută în această zodie, este bine să îi cânți în strună, să îi spui că este nemaipomenit, că nu greșește niciodată, că ia mereu deciziile corecte și că nimeni nu îi poate face față.

CAPRICORN – Nici în Capricorni nu e bine să îți pui toată încrederea, mai ales dacă vrei să închei o înțelegere financiară. Acești nativi sunt foarte buni la dres busuiocul și sunt mereu pregătiți pentru atac. Sunt nativii care nu pot fi convinși să schimbe tactica, deși vor fi tot anul pe drumul greșit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top