Connect with us

Revistateo.ro

iată ce înseamnă dacă visezi oglinzi. Sunt lucruri pe care ar trebui să le știi, astfel încât dacă îți apar în vis, să le știi semnificația.

Stil de viata

Ce înseamnă dacă visezi oglinzi

Dacă ți s-a întâmplat să visezi oglinzi, atunci trebuie să știi ce semnificație au aceste vise. Iată despre ce este vorba. Află ce înseamnă dacă visezi oglinzi.

Ce înseamnă dacă visezi oglinzi

Dacă visezi oglinzi, asta înseamnă că te gândești la felul în care te văd ceilalți, dar și felul în care te vezi tu. Dacă viezi oglinzi, lucrul acesta îți poate arăta o imagine pozitivă sau negativă legată de tine.

Unele sentimente pe care le ai pot fi văzute în astfel de vise, în funcție de cum te vezi în oglindă. Poate te vezi mai tânăr sau mai bătrân, mai puțin frumos sau mai frumos decât în realitate. Teama, vina și autocritica pot fi responsabile pentru apariția unor astfel de vise. Se exemplu, cei care consideră că au ajuns pe un plan descendent, se vor vedea în oglindă ridați și îmbătrâniți. Teama de a înainta în vârstă este un alt motiv pentru care poți avea astfel de vise.

Dacă te vezi în oglindă tânăr și frumos, înseamnă că ai anumite calități pe care nu le pui în valoare, dar ar trebui să faci asta.

Dacă în vis nu te vezi în oglindă, asta înseamnă că nu mai ai o identitate, ți-ai pierdut-o. Este posibil ca schimbarea să fi apărut pentru că te-ai concentrat asupra unor probleme pe care le au ceilalți, sau din alte motive. O altă explicație a acestor vise este aceea că simți că cei din jur te-au neglijat.

Dacă în vis spargi oglinda, înseamnă că ești pe punctul de a distruge o imagine a sinelui, veche. Este posibil să nu mai ai anumite obiceuri vechi care nu îți aduceau beneficii.

Dacă visezi oglinda acoperită, înseamnă că îți faci griji în privința unei persoane dragi. Îți este teamă că ar putea muri. De asemenea, poate fi un semn al durerii pe care încă o simți după ce o persoană dragă a încetat din viață.

Articole pe aceeași temă:

De ce nu e bine sa tii oglinda in dormitor

Cele mai puternice superstitii legate de oglinzi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top