Connect with us

Revistateo.ro

Poți folosi făină de orz sau ceapă pentru a scăpa de acnee. Află cum se pregătesc măștile faciale cu aceste ingrediente care te scapă de acnee.

Naturiste

Scapă de acnee cu făină de orz sau ceapă

Pentru a scăpa de acnee, poți folosi făină de orz sau ceapă. Află cum poți folosi aceste ingrediente pentru a trata problema supărătoare.

Scapă de acnee cu făină de orz sau ceapă

Dacă îți dorești să scapi de acnee folosind ingrediente naturale, atunci ai putea încerca să folosești făină de orz sau ceapă. Iată ce trebuie să faci.

Mască facială cu făină de orz

Ai nevoie de 4 linguri de făină de orz. Amestecă-le cu apă pentru a obține o pastă. După aceea masca se încălzește puțin și se aplică pe față cât încă este călduță. Trebuie lăsată pe piele până se răcește. După aceea, poate fi îndepărtată cu apă caldă.

Orzul are rolul de a îndepărta bacteriile care duc la apariția coșurilor. Mai mult decât atât, acesta va absorbi sebumul în exces de pe față. Masca poate fi folosită și pentru a scăpa de cicatricile apărute în cazul celor care au probleme cu acneea.

Masca aceasta se prepară ușor. Nu ai nevoie decât de făină de orz. Ai putea încerca acest tratament dacă vrei să scapi de acnee folosind ingrediente naturale.

Cataplasma cu ceapă

Cataplasma cu ceapă este o altă modalitate prin care poți scăpa de acnee. Ai nevoie de o ceapă și de ulei de cocos. Curăță ceapa, taie-o felii, după care pune-o la călit în ulei de cocos. Apoi o poți aplica pe zonele afectate și las-o să acționeze cât mai mult timp. LA final, te poți clăti folosind apă călduță.

Așadar, poți scăpa de acnee într-un mod simplu și eficient. Poți folosi făină de orz sau ceapă pentru a scăpa de această problemă supărătoare.

Articole pe aceeași temă:

Masca de fata cu piper care te scapa de acnee si de punctele negre

Cum scapi de acnee in 3 zile

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top