Connect with us

Revistateo.ro

Animaţia „Deep: O aventură nesfârşită” inundă cinematografele din 12 mai

Stiri

Animaţia „Deep: O aventură nesfârşită” inundă cinematografele din 12 mai

O poveste animată, plină de umor şi emoţie distribuită de Vertical Entertainment, „Deep: O aventură nesfârşită” explorează universul subacvatic cu misterele şi farmecul său în premieră la cinema din 12 mai.

Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, acţiunea filmului îl prezintă pe micul Deep, o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic.

În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremut le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

Curioase şi simpatice, personajele marine urmează o călătorie plină de speranță, în care vor trece prin cele mai haioase întâmplări şi cele mai cuceritoare peisaje.

Naivitatea şi simțul umorului care le caracterizează vor intra în contrast cu o lume care poate fi colorată și îmbietoare, dar și înfricoșătoare și impenetrabilă. Ceea ce copiii vor avea de învăţat de la aceştia este că există un bob de speranță chiar şi în cea mai întunecată grotă de pe fundul oceanului.

Un film 3D dublat în limba română şi distribuit de Vertical Entertainment, „Deep: O aventură nesfârşită” are premiera pe marile ecrane din ţară începând cu 12 mai.

Trailerul animatiei „Deep: O aventură nesfârşită poate fi urmarit aici.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top