Connect with us

Revistateo.ro

S-a adeverit profeția părintelui Iustin Pârvu? Întâmplarea despre care vorbesc toți

Inedit

S-a adeverit profeția părintelui Iustin Pârvu? Întâmplarea despre care vorbesc toți

Conspiraționiștii susțin că una din cele mai cumplite profeții ale părintelui Iustin Pârvu s-a adeverit deja. Una dintre maicile de la Mănăstirea „Petru Vodă” din Neamț, care a stat lângă duhovnicul Pârvu, spune că a deslușit profeția sa în care vorbea de urgia ce va veni după 12 luni de liniște.

Profeția părintelui Iustin Pârvu

„Cu 5 zile înainte de a-şi da duhul, a fost ceva mai bine, parcă îşi revenea şi prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toţi ucenicii mai apropiaţi au luat un ultim cuvânt de învăţătură de la părintele, un ultim sfat”, povesteşte măicuţa, scrie Adevărul.

Înainte de moartea sa, părintele Pârvu a vorbit despre cardurile de sănătate și a atras atenția că nu ăsta e marele rău ce avea să vină în țara noastră. „Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni… ”, ar fi rostit Pârvu.

„<12 luni de libertate şi vine urgie!>. Îmi aduc şi acum cu emoţie aminte de ultimele cuvinte ale Părintelui Justin înainte de a-şi da sufletul în mâna Domnului. Cu toţii ne-am întrebat atunci ce a vrut să spună Părintele şi la ce se referea, dar durerea pierderii sale pentru noi era atât de mare încât nici nu ne mai interesa de libertate şi urgie.

CITEȘTE ȘI: Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii

CITEȘTE ȘI: Inainte sa moara, Iustin Parvu a trimis o SCRISOARE CATRE POPORUL ROMAN. Trebuie sa o citesti!

Ce urgie putea fi pentru noi mai mare decât pierderea lui? Părintele însă vedea mai departe pericolul ce ne va întâmpina”, își amintește Monahia Fontini. Măicuța spunea că adevăratul sens al profeției avea să fie persecutarea preoților și a credincioșilor de lumea nouă, impunerea unor principii anticreștine. Trăim oare îndepărtarea omului de Dumnezeu?

1 Comment

1 Comment

  1. Paun paula

    2017-05-08T12:33:59+03:00 at 2017-05-08T12:33:59+03:00

    Va rog sa nu imi mai trimiteti notificari multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top