Connect with us

Revistateo.ro

Știai că există o legătură între coșmaruri și anumite probleme de sănătate? Află ce spun specialiștii în legătură cu acest subiect.

Sanatate

Dacă visezi urât, înseamnă că ai probleme de sănătate

Dacă visezi urât des, este cazul să mergi la medic. Asta pentru că poți avea probleme de sănătate. Unele persoane consideră că acele coșmaruri apar din cauza stresului sau din cauza oboselii, dar în urma unor studii, specialiștii au ajuns la concluzia că visele urâte sunt strâns legate de anumite probleme de sănătate.

Dacă visezi urât, înseamnă că ai probleme de sănătate

Conforma specialiștilor, coșmarurile indică existența unor boli psihice. Acestea reprezintă un prim simptom al bolilor. Așa că, dacă te confrunți frecvent cu acestă problemă, este cazul să mergi la medic pentru a afla despre ce este vorba.

În anul 2011 a fost realizat un studiu. În urma acestuia, oamenii de știință au ajuns la concluzia că există o legătură între coșmaruri și tendințele suicidale. La studiu au participat veterani de război. Cercetătorii din cadrul Universității din Turku au realizat un alt studiu pentru a afla dacă și în cazul oamenilor obișnuiți este valabilă aceeași regulă. Potrivit rezultatelor, cei care au fost în armată au deseori coșmaruri. Dar, se pare că toți cei care au participat la studiu se confruntă cu aceeași problemă.

CITEȘTE ȘI: Cosmarurile: 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

CITEȘTE ȘI: Ce COSMAR are fiecare zodie? E scris in stele ce nu te lasa sa DORMI

De asemenea, în urma studiilor, specialiștii au ajuns la concluzia că femeile au mai des coșmaruri decât bărbații. Pe de altă parte, bărbații au mai des tendințe suicidale decât femeile. Dacă ai coșmaruri în mod repetat, atunci creierul tău poate fi afectat. Din acest motiv, riști să suferi de anumite boli psihice.

Așadar, dacă ai coșmaruri în mod repetat, este bine să mergi la medic. Ar putea fi vorba despre probleme de sănătate. Conform specialiștilor, există o legătură între bolile psihice și coșmaruri. De aceea este bine să mergi la medic în cazul în care te confrunți deseori cu această problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top