Connect with us

Revistateo.ro

Află care este zodia de care trebuie să te ferești. Este bine să păstrezi distanța față de acel semn zodiacal și care sunt motivele.

Astro-FUN

Zodia de care trebuie să te ferești

Pentru fiecare semn zodiacal există o zodie de care trebuie să se ferească. Asta pentru că le va face viața un coșmar. Iată care este zodia de care trebuie să stai departe, în funcție de semnul tău zodiacal.

Zodia de care trebuie să te ferești

Berbec. Stai departe de zodia Rac. Asta pentru că Racii preferă să vorbescă despre unele lucruri, însă le este mai greu să le pună în practică. De aceea, vei deveni frustrat când ești în prezența acestei zodii.

Taur. Este bine să păstrezi distanța față de Săgetători. Taurii sunt încăpățânați, motiv pentru care Săgetătorii nu vor face altceva decât să îi calce pe nervi.

Gemeni. Este bine să stai departe de Fecioare, deoarece sunt persoane tăcute. Din acest motiv, îți vor da mereu senzația că este ceva ce nu faci sau nu spui așa cum trebuie.

Rac. Ar fi mai bine să eviți zodia Vărsător. Vărsătorii nu își exprimă sentimentele, pe când tu faci exact opusul. De aceea, de fiecare dată când vei fi în prajma acestui semn zodiacal, vei fi copleșit de vină pentru că tu ai sentimente.

Leu. Stai departe de Berbec. Când ești în preajma acestei zodii, vei simți că mereu te provoacă, în loc să te susțină. Va dori să atragă atenția tuturor și să te pună pe tine într-un con de umbră.

Fecioară. Nu faci o echipă bună cu Racii. Asta din cauza stării lor depresive. Își doresc să fie ascultați fără a li se aduce critici. Dar tu nu poți face asta.

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care zodiile le urăsc

Zodia de care trebuie să te ferești

Balanță. Ar fi bine să eviți zodia Scorpion. Deși la început vei avea o bună impresie despre acest semn zodiacal, mai târziu vei realiza că nu poți face față provocării de a fi în preajma Scorpionului.

Scorpion. Este mai bine să stai departe de Capriconi. Asta pentru că le poți provoca o suferință pe care nu o merită.

Săgetător. Nu faci o echipă bună cu zodia Leu. O astfel de relație va deveni la un moment dat toxică pentru ambele persoane.

CITEȘTE ȘI: Zodii de femei pe care le preferă bărbații

Capricorn. Stai departe de zodia Berbec. Când ești în preajma acestei zodii, vei simți mereu că ești provocat și că ești ținut la distanță. Iar astfel de situații te vor enerva teribil.

Vărsător. Nu faci o echipă bună cu zodia Taur. Nu are acea flexibilitate emoțională de care ai tu nevoie. Nici nu trebuie să schimbi acești oameni. Este mai bine dacă vei păstra distanța.

Pești. Stai departe de zodia Vărsător. Nu este bine să ai în preajmă acest semn zodiacal deoarece se poate folosi de tine. În plus, sunteți persoane care se schimbă frecvent, ceea ce nu vine în avantajul relației voastre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top