Connect with us

Revistateo.ro

Fenomenul Betty Blue. Fata lui Salam este curtata de toate casele de productie

Inedit

Fenomenul Betty Blue. Fata lui Salam este curtata de toate casele de productie

Fata cantaretului de manele Florin Salam, Betty Blue pe numele ei de scena, este deja curtata de toate casele de productie dupa ce si-a lansat primul videoclip muzical la piesa „Intr-o secunda”.

In varsta de aproape 14 ani, Betty Salam face pasi mari in cariera ei de cantareata. A trecut doar o jumatate de luna si deja a strans pe Youtube peste 2 milioane de vizualizari la melodia „Intr-o secunda”.

Doua mari case de productie din Romania poarta discutii cu cei care o reprezinta pe Betty, scrie wowbiz.ro, insa nu sunt singurele case interesate de colaborare, celelalte neavand deocamdata mare succes la negocieri. Exista informatii ca in curand Betty va apartine unei case de productii, chiar daca negocierile se dau destul de tare intre reprezentanti si mamutii din muzica.

Pana una alta, poti viziona mai jos videoclipul la melodia „Intr-o secunda”. Stilul muzical adoptat de Betty Salam este total diferit de cel care l-a consacrat pe tatal sau, dar asta nu e un motiv de nemultumire pentru celebrul manelist.

1 Comment

1 Comment

  1. Narcisa Febus

    2016-07-10T16:52:02+03:00 at 2016-07-10T16:52:02+03:00

    Felicitari lui Betty are voce…,,Ce se naste din pisica, soareci mananca,, cum se zice.Ai voce placuta,curata chiar mesajul cantecului mi-a placut, prezenta scenica si …la 14 ani e ceva.Asculta-ti parintii,evita ,,fluturii din stomac,, ca e periculos la aceasta varsta,tine-te de cariera,fa un conservator ,ca trebuie,ca sa devii artista-cantareata.Nu e rau sa cochetezi si cu teatrul,ajuta foarte mult la miscare ,atitudine,traire scenica,sincronizare cu muzica,versurile,chiar daca ai sa ai niste indrumatori,trebuie sa te afirmi si tu ca personalitate.Succes si Doamne,ajuta!Sa te imprietenesti si cu Dumnezeu,ai inteles?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top