Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a scăpa de punctele negre, ai putea încerca să aplici pe față o mască facială cu hârtie igienică. Poate să pară bizar, însă este eficientă metoda.

Cosmetica

Cum să scapi de punctele negre cu hârtie igienică

Pentru a scăpa de punctele negre, nu ai nevoie decât de două ingrediente. Poți apela la o metodă simplă și eficientă pentru a scăpa de această problemă supărătoare. Iată cum te ajută hârtia igienică în astfel de situații.

Cum să scapi de punctele negre cu hârtie igienică

Pentru această mască facială împotriva punctelor negre ai nevoie de un albuș și hărtie igienică. Și, pentru a aplica această mască, vei avea nevoie și de o pensulă.

CITEȘTE ȘI: Masca de fata cu piper care te scapa de acnee si de punctele negre

Înainte de toate, trebuie să bați albușul bine. Apoi, îl poți aplica pe nas sau în diferite zone ale feței unde au apărut punctele negre. Pentru a-l aplica, ai nevoie de o pensulă. Apoi trebuie să aplici hărtie igienică peste zonele în care ai pus albușul. Următorul pas este să pui un nou strat de albuș peste hârtia igienică.

Așteaptă ca masca să se usuce și să se întărească. Apoi tot ce trebuie să faci este să apuci o margine a hârtiei și să tragi de ea în sens opus. Această mască poate fi aplicată în fiecare zi. Însă, trebuie să ții cont de faptul că nu trebuie să o folosești mai mult de o săptămână.

CITEȘTE ȘI: Tratament pentru puncte negre cu sare

După câteva aplicări, rezultatele nu vor întârzia să apară. După ce îndepărtezi masca, pentru a obține rezultate mai bune și pentru a îndepărta urmele lăsate de această mască, îți poți curăța fața. Tot ce trebuie să faci este să înmoi în apă o dischetă demachiantă. După aceea, pune o picătură sau două de ulei de arbore de ceai. Șterge-ți fața cu aceată dischetă pentru a obține rezultate mai bune. De asemenea, astfel vei îndepărta urmele lăsate de masca ce conține albuș și hârtie igienică.

Arborele de ceai aduce numeroase beneficii. Este utilizat pentru a trata acneea, pentru a te scăpa de psoriazis sau de infecțiile bacteriene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top