Connect with us

Revistateo.ro

Minunile iaurtului natural: 5 motive sa il tii bine in casa

Cosmetica

Minunile iaurtului natural: 5 motive sa il tii bine in casa

Iaurtul natural este de mare ajutor pe perioada verii: acesta trateaza arsurile solare si indeparteaza mirosul neplacut al picioarelor. Insa nu sunt singurele utilizari minune ale alimentului pe care il consumam de obicei in alt scop.

Bronzul, bronzul si iar bronzul! Este obsesia tuturor femeilor pe timp de vara. In goana dupa colorarea pielii acestea insa se expun unor riscuri precum arsurile solare. Iaurtul natural vindeca aceste arsuri prin aplicarea directa a acestuia in zonele afectate, in jur de 25-30 de minute. Dupa ce observati ca lucrurile incep sa se schimbe, spalati bine zona cu apa rece.

Uita de samponuri si balsamuri de par scumpe, uita de firme care se lauda cu cele mai bune rezultate pentru firul tau de par! Spala-te pe cap cu iaurt natural: acesta intareste firul de par si este un bun adjuvant in lupta impotriva matretii. Se aplica de la radacina la varf, dupa care iti clatesti parul cu apa calduta pentru a-l spala de urmele de iaurt.

Pentru catifelarea picioarelor si eliminarea mirosului neplacut al acestora, foloseste putin iaurt si un fruct din familia citricelor, de recomandat lamaile. Dupa ce te-ai uns cu iaurt si zeama de lamaie pe picioare, spala-ti picioarele cu apa calda si vei vedea rezultatul miraculos.

Ti s-a terminat crema pentru maini? Fugi in bucatarie si scoate din dulap borcanul de miere. Combina mierea cu iaurtul natural si freaca-ti mainile. Nu-i asa ca e mai bine decat daca te-ai fi dat cu vreo crema pe care o tii in baie doar pentru ca poarta numele unui brand?

Iaurtul este recomandat si pentru curatarea tenului deoarece il hidrateaza intensiv. Acesta trateaza in plus cearcanele si petele pigmentare si confera luminozitate tenului tau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top