Connect with us

Revistateo.ro

A murit Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr.

Stiri

A murit Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr.

A murit Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr. și prima iubire a marelui actor Florin Piersic. Anunțul a fost făcut de Teatrul Mic din Capitală.

Născută la Iași, pe 10 octombrie 1932, Tatiana este repartizată la Teatrul Mic imediat cum termină Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Aici a jucat fără întrerupere, cu mare dragoste și un talent inegalabil, până la vârsta pensionării, notează Libertatea.

Această celebră doamnă a teatrului românesc a fost prima femeie care a reuşit să-l determine pe legendarul actor şi mare cuceritor Florin Piersic să o ducă la altar.

Povestea lor de iubire a început în anul 1958, la Paris. Cei doi s-au căsătorit în anul 1960 şi s-au despărţit în anul 1974. Din mariajul lor a rezultat un copil, Florin Piersic Junior care, ulterior, a urmat aceeaşi carieră ca şi părinţii săi celebri.

CITEȘTE ȘI: Tatiana Iekel a murit. Care era regretul actriței din relația cu Florin Piersic

De altfel, Juniorul a fost cel care şi-a distribuit mama în film după pensionare. Tatiana Iekel a apărut în scurtmetrajul „Reclama”, cu care Florin Piersic Junior a debutat ca regizor şi scenarist, şi în lungmetrajul „Fix alert”.

Tatiana Iekel și Florin Piersic, o poveste de iubire greu de uitat

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu câţiva ani pentru emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, Tatiana Iekel a vorbit despre povestea ei de iubire cu Florin Piersic, mărturisind că acesta nu a fost marea ei dragoste.

„Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin”, a declarat atunci Tatiana Iekel.

CITEȘTE ȘI: Care este numele adevarat al lui Florin Piersic

CITESTE SI: Florin Piersic, declaratii emotionante despre familia sa: „Am trait o tragedie”

„Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a mai spus faimoasa actriţă.

Sursa: Libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top