Connect with us

Revistateo.ro

Prima doamnă a Franței: ”Am fost copleșită de inteligența acestui băiat”

Star

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței: ”Am fost copleșită de inteligența acestui băiat”

N-ar fi greșit sa vă imaginați că relația dintre președintele francez, Emmanuel Macron și soția lui, Brigitte Macron, are la bază un tipar clasic: ea și el se întâlnesc, cel mai probabil în liceu, se îndrăgostesc și ceva ani mai târziu se căsătoresc. Până aici a fost și cazul lor, însă iată ce-i face pe soții Macron  speciali: ea i-a fost profesoară lui.

S-au cunoscut pe vremea când el avea 15 ani și ea 40, Brigitte fiindu-i mentor de literatură și teatru, în cadrul unor cursuri opționale la liceul din micul oraș Amiens. Cel ce avea sa fie mai târziu președintele Frantei, s-a îndrăgostit instant de frumoasa profesoara, în timp ce ea a fost inițial fascinată de perspicacitatea elevului ei:  ”Am fost copleșită de inteligența acestui băiat”.

Povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și Brigitte Macron

Însă povestea celor doi avea sa cunoască și greutăți. Odată ce părinții lui Emannuel  au aflat despre relația tânărului lor fiu, acesta a fost trimis sa-și termine studiile în Paris, în speranța că o va uita pe Brigitte. Lucrurile nu au stat nicicum asa, mai mult, el promițându-i că într-o zi se vor căsători.

În timp ce multe povesti celebre de dragoste s-au rezumat la o promisiune frumoasă, nu la fel a fost și în cazul lor. În 2007, Emannuel a cerut binecuvântarea copiilor Brigittei pentru căsătorie, aceștia acceptând cu toții, ba mai mult, fiica primei doamne, Tiphanie, participând activ la recenta campanie electorală. Surse relatează că familiile cuplului prezidential se înțeleg foarte bine în prezent, iar cei 7 nepoți ai Brigittei își numesc bunicul vitreg ”tati”.

Brigitte nu este un caz singular de primă-doamnă specială. Să ne reamintim de mult-curtata cântăreață și model, Carla Bruni, care avea să devină soția lui Nicholas Sarkozy, sau de Valérie Trierweiler, aventura de mai mulți ani a fostului președinte francez, François Hollande.

CITEȘTE ȘI: O romanca a devenit prima doamna a Cataluniei!

În timpul campaniei electorale, Emmanuel Macron a fost, nu de puține ori, pus în situația în care să fie nevoit să-și apere aspecte ale vieții personale, argumentând că dacă ar fi avut o soție cu 24 de ani mai tânără, nimeni nu ar mai fi pus la îndoiala normalitatea relației lui si făcând subtil o trimitere la diferența similară dintre Donald (70) și Melania Trump (47), cuplul prezidențial al SUA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top