Connect with us

Revistateo.ro

Clarvăzătorul Horacio Villegas acre a prezis victoria lui Trump în SUA a dezvăluit data celui de-al Treilea Război Mondial.

Inedit

După ce a prezis victoria lui Trump în SUA, clarvăzătorul Horacio Villegas a vorbit despre al Treilea Război Mondial

Horacio Villegas pretinde că este mesagerul lui Dumnezeu. De asemenea, susține că a prevăzut atacul lui Trump asupra Siriei. Acum , el vorbește despre cel de-al Treilea Război Mondial. Conform clarvăzătorului, momentul în care va începe teribilul război este aproape.

După ce a prezis victoria lui Trump în SUA, clarvăzătorul Horacio Villegas a vorbit despre al Treilea Război Mondial

Clarvăzătorul Horacio Villegas a prezis în 2015 că Trump va câștiga alegerile. Acum vorbește despre cel de-al Treilea Război Mondial. Potrivit acestuia, al Treilea Război Mondial va începe când se vor împlini 100 de ani de la apariția Fecioarei Maria la Fatima.

Se spune că Fecioara Maria și-a făcut apariția în Portugalia, la Fatima, de șase ori. Se pare că prima sa apariție a avut loc pe data de 13 mai 1917. De asemenea, se crede că ultima dată s-a arătat pe data de 13 octombrie 1917.

Clarvăzătorul Horacio Villegas este de părere că oamenii trebuie să se pregătească. În perioada 13 mai -13 octombrie 2017 ar putea începe cel de-al Treilea Război Mondial. Atrage atenția asupra faptului că lucruri înspăimântătoare se vor întâmpla. „Războiul va începe şi va aduce distrugere, şoc şi moarte”, a afirmat clarvăzătorul, conform gandul.info.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție uluitoare: „Văd multe femei care spală de mână”

CITEȘTE ȘI: S-a adeverit încă o profeție de-a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu. Planeta tremură

De asemenea, clarvăzătorul spune că acel război va lua sfârșit în luna octombrie. Atunci se vor întoarce acasă soldații. Clarvăzătorul a susținut și în anul 2015 că un miliardar din America va ajunge să fie „regele illuminati”. De asemenea, a prezis că acesta va îndrepta lumea către un alt război mondial.

Așadar, potrivit clarvăzătorului, cel de-al Treilea Război Mondial este aproape. Cel care a prezis victoria lui Trump în America a dezvăluit acum data la care va începe cel de-al Treilea Război Mondial. Atrage atenția asupra faptului că oamenii trebuie să se pregătească. Va fi un eveniment care ”va aduce distrugere, şoc şi moarte”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top