Connect with us

Revistateo.ro

Ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide o gaură neagră deasupra Pământului

Inedit

Ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide o gaură neagră deasupra Pământului

În lumea științifică se tot vorbește despre găurile negre din Univers. Există două teorii: 1. gaura neagră absoarbe toată energia, materia și spiritul, iar acestea nu se mai întorc; 2. gaura neagră este un portal către o altă lume, o altă dimensiune.

Totul despre fenomenul numit gaură neagră

Dacă o gaură neagră s-ar deschide brusc, am avea o priveliște uluitoare, mult mai spectaculoasă decât orice auroră boreală. Internauții au realizat un videoclip în care se simulează apariția unei găuri negre pe cer.

Ca să afecteze Pământul, gaura neagră ar trebui să aibă o orbită în apropierea sistemului solar. Videoclipul de mai jos prezintă ce s-ar petrece dacă o astfel de gaură s-ar deschide și ar fi vizibilă dintr-un sat din Rusia.

CITEȘTE ȘI: Ce s-ar intampla daca Pamantul nu s-ar mai invarti. VIDEO

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Se apropie planeta Nibiru? Fenomenul care s-a intensificat pe toată planeta

Oamenii de pe Pământ ar experimenta o explozie mare de raze gamma, împreună cu niveluri mari de radiații care ne-ar putea ucide. Așadar, pe cât de spectaculoasă ar fi imaginea, pe atât de periculos ar fi fenomenul pentru noi toți.

Nici oamenii de știință nu sunt 100% siguri de ce definiție să îi dea unei găuri negre. Ele sunt greu de studiat pentru că sunt invizibile. Astronomii au putut analiza doar comportamentul obiectelor cerești din jurul acestor găuri și au observat că ele dispăreau ca și cum le-ar fi smuls un aspirator. Se spune că găurile negre apar atunci când o stea se prăbușește în ea însăși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top