Connect with us

Revistateo.ro

Lianne Robinson, în vârstă de 28 de ani din Retford, Regatul Unit, nu și-a mai scurtat părul de 17 ani.Nu și-a tuns parul pentru 17 ani, iar acum acum e confundată cu Rapunzel

Inedit

Nu și-a tuns părul de 17 ani, iar acum e confundată cu Rapunzel

Lianne Robinson, în vârstă de 28 de ani din Retford, Regatul Unit, nu și-a mai scurtat părul de 17 ani. Obsesia pentru podoaba ei capilară a început la 11 ani, când a hotărât sa nu se mai tundă. Astăzi nu mai poate ajunge nicăieri la timp, de cele mai multe ori, din cauza copiilor care o întreabă dacă este prințesa Disney, Rapunzel.

„Cred că ultima oara când părul mi-a fost pana la nivelul umerilor a fost când aveam 11 ani. I-a luat aproximativ 10 ani sa crească la dimensiunea aceasta.”, a spus femeia.

Lianne Robinson

Liannne Robinson nu și-a mai scurtat parul de 17 ani.

Părul ei lung, atracție pentru persoanele din jur

Lianne a mărturisit că i se întâmplă să fie oprită pe stradă și oamenii să se fotografieze cu ea datorită părului ei lung.

„Când ies in oraș, oamenii vor adesea sa facă poze cu mine și cu părul meu. Nu ma deranjează, e un început bun pentru conversație.”, a povestit ea.

Lui Lianne îi ia aproximativ o jumătate de oră sa-și usuce părul de 1 metru și 22 de centimetri. Singura provocare zilnica o constituie spălatul, de vopsit nefiind vorba niciodată. De asemenea, pentru sănătatea părului ei, nu folosește niciun fel de tratament termic pentru uscare sau modelare.  Dar frumusețea vine uneori și cu suferință, căci nu de puține ori i s-a întâmplat să-și prindă părul în ușile mașinii sau ale magazinelor.

Citește și: Maria Dragomiroiu, secretul parului si al tenului. Care sunt secretele succesului

„Este ca și cum ai purta o haina.”, a mai spus ea.

Convinsa de oameni și de stilistul ei, tânăra și-a făcut public parul pe rețelele de socializare. Pe Instagram, a strâns mai mult de 12200 de followeri și simte cum investiția și pasiunea ei este răsplătită de aprecierile fanilor din toată lumea. Frumusețea nu înseamna perfecțiune genetica. Îngrijirea naturală te face mai frumos, iar spre deosebire de bisturiu, nu iți afectează personalitatea.

Citeste si: Cat de des trebuie sa te speli pe cap in functie de tipul parului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top