Connect with us

Revistateo.ro

Află cum te ajută culoarea farfuriei să slăbești. Este un truc simplu, dar eficient, care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

Cura de Slabire

Cum te ajută culoarea farfuriei să slăbești

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, pe lângă o dietă adecvată și mișcare, ai putea încerca un truc neașteptat. Ține cont de culoarea ferfuriei în care pui mâncarea. Asta pentru că te ajută să slăbești. Iată ce spun specialiștii în legătură cu acest lucru.

Cum te ajută culoarea farfuriei să slăbești

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, ai putea încerca, pe lângă dietă și sport, și un truc simplu, însă eficient. Alege cu grijă culoarea farfuriei în care vei pune mâncarea pe care urmează să o consumi.

Specialiștii susțin că farfuriile de culoare roșie te ajută să slăbești. Asta pentru că ele sunt responsabile pentru scăderea apetitului. Și, astfel, scapi și de kilogramele în plus. De ce se întâmplă asta? Explicația specialiștilor este una simplă. Culoarea roșie este asociat cu pericolul. Din acest motiv, creierul transmite anumite semnale prin intermediul cărora apetitul este diminuat. Drept urmare, se va consuma mai puțină mâncare.

CITEȘTE ȘI: Cum prepari corect salata ca să nu te îngrași

CITEȘTE ȘI: Cum este afectata sanatatea de caserolele din plastic

De asemenea, și farfuriile de culoare albă te pot ajuta în lupta cu kiloramele în plus. Dacă vei pune mâncarea într-o farfurie de culoare albă, atunci alimentele vor părea mult mai dulci. De aceea este recomandată o astfel de farfurie pentru deserturi. Această culoare te ajută să vezi cu mai multă claritate alimentele pe care le ai în față și urmează să le cnsumi. Astfel, se declanșează unele amintiri legate de experiențe gastronomice din trecut. De asemenea, această experiență gastronomică se va îmbogăți.

Specialiștii susțin că gustul alimentelor perceput de fiecare persoană se schimbă în funcție de culoarea farfuriei pe care sunt așezate. Se pare că dacă deserturile vor fi puse e o farfurie albă, atunci la prepararea lor poate fi utilizat mai puțin zahăr. Deci deserturile vor avea mai puține calorii, vor favoriza scăderea în greutate, iar gustul acestora va rămâne la fel de bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top