Connect with us

Revistateo.ro

Paul Sanyangore este un pastor din Zimbabwe care susține că are numărul de telefon al lui Dumnezeu. Povestea lui a devenit virală pe internet.

Inedit

Povestea bărbatului care susține că are numărul de telefon al lui Dumnezeu

Paul Sanyangore este un pastor din Zimbabwe care susține că are numărul de telefon al lui Dumnezeu. De asemenea, spune că vorbește frecvent cu divinitatea. Potrivit bărbatului, Dumnezeu îl sfătuiește cum să vină în ajutorul credincioșilor. Povestea lui este una incredibilă.

Povestea bărbatului care susține că are numărul de telefon al lui Dumnezeu

„Am linie directă cu el, de fapt, am numărul lui și pot să-L sun pentru orice problemă apare”, a spus Paul Sanyangore, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Chiar pot să vorbesc cu el, de ce vă îndoiți și credeți că nu aș putea să-l sun? Am o linie directă cu El pe care pot să-l sun și să-mi dea instrucțiuni despre ce am de făcut în timpul slujbei. Mi l-a dat în timp ce mă rugam. Am auzit o vocea și îmi spunea să-l sun direct. Primesc la telefon instrucțiuni despre ce să fac și ce să zic în timpul slujbei de duminică”, a mai spus bărbatul.

CITEȘTE ȘI: Un baietel sarac i-a cerut lui Dumnezeu o pereche de pantofi. In ziua aceea, o minune i s-a intamplat

CITEȘTE ȘI: Cine sunt oamenii însemnați de Dumnezeu

Paul Sanyangore susține că le poate da și credincioșilor acel număr de telefon, pentru a vorbi cu Dumnezeu.

„Știu că oamenii cred ce vor ei, unii poate vor considera că este o farsă publicitară, dar este treaba lor. Noi nu facem lucruri de dragul publicității, ce am obține din asta”, a mai spus pastorul.

Povestea bărbatului a devenit virală pe internet. Multe persoane nu pot să creadă că Paul Sanyangore are numărul de telefon al lui Dumnezeu. Mai mult decât atât, bărbatul susține că vorbește frecvent cu divinitate. Și astfel primește sfaturi pe care le va folosi pentru a-i ajuta pe credincioși.

El spune că nu este vorba despre o farsă, deoarece nu ar avea nimic de câștigat de pe urma acesteia. Susține că poate vorbi oricând la telefon cu Dumnezeu în momentul în care apar anumite probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top