Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Scorpion 21-27 mai 2017. Greul devine din ce în ce mai greu pentru aceşti nativi, problemele cu legea şi cu banii, faptele de corupţie ies la iveală, iată ce face opoziţia Saturn și Marte pe axa Gemeni – Săgetător.

Scorpionii se lovesc de rate

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Atacuri la persoană şi mă refer la acei Scorpioni care ştiu că au făcut matrapazlâcuri, care au încercat să-şi şteargă urmele – de la micii găinari, la marii afacerişti, este un timp în care mulţi se vor confrunta cu ceea ce numim braţul lung al legii.

Alţii Scorpioni se pot confrunta cu imposibilitatea achitării unor rate, vor alerga să rezolve ce mai poate rezolva – reeşalonări, amânări, alte împrumuturi de la alte bănci ceea ce nu le-aş sugera pentru că se îngroapă în datorii mai rău sau cu pagube financiare de pe urma unor incendii de proporţii deoarece nu au avut asigurare. În continuare, şi în noaptea aceasta unii pot da nas în nas cu hoţii la propriu, pot fi păguiţi – atenţie la foc, sunt vizate atât locuinţele cât şi maşinile.

Marţi, 23 mai, încep problemele cu femeile pentru bărbaţi, dar şi pentru femei deopotrivă – de la divorţ, boli recurente, dispute patrimoniale la regăsiri imposibile, la tentative de a recupera ce se mai poate recupera de pe urma unor evenimente neplăcute gen control fiscal, decesul unor persoane din familie ş.a.

Totuşi conjuncţia Uranus – Venus le deschide celor tineri nişte porţi la care nici nu au visat. Este bună toată săptămâna din acest punct de vedere. Este avanajată componenta sport, cercetare lingvistică, originalitatea şi creativitatea. Dacă doresc să aplice pentru instituţii de învăţământ din străinătate – colegii ori universităţi – sau pentru o bursă de studii ori de doctorat, acum este momentul să o facă.

Apare un moment al reevaluărilor

Pentru mulţi maturi este momentul unei reevaluări, reformulări interioare cu impact plăcut asupra familiei, ca şi cum ar decide să treacă pe locul doi profesia şi să se preocupe mai mult de familie. Este un aspect care tine până pe la sfârşitul anului. Dacă se discută contracte cu valori ridicate iar negociatorul este femeie, discuţiile sunt tensionate şi se încheia în coadă de peşte. Pentru cei care ţin la locul de muncă, la imagine şi la carieră, sfatul meu este să le amâne până după 21 mai.

Pe unii îi poate ridica, cu alţii însă va da de pământ de nu se vor vedea! Zile extreme 23 – 24 mai. Se scot însă cu ziua de 26 mai când, tot femeile vor fi avantajate, preferate pentru un curs de calificare dorit, pentru o promovare care presupune muncă în străinătate, pentru un studiu care presupune formarea unui colectiv de specialişti.

Financiar vorbim despre numeroase confruntări cu familia dar și pierderi destul de greu de reechilibrat. Cu alte cuvinte li se întâmplă lucruri de care se temeau de foarte multă vreme. Unii pot rămâne fără resurse financiare, la propriu.

Ca sănătate, atenţie doamnelor la problemele generate de tiroidă, la simptomele care revin în forţă iar dvs. domnilor la problemele renale, de prostată şi chiar de colon ca urmare a unei alimentaţii aiurea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top