Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Taur 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Taur 21-27 mai 2017. Careul în T dintre opoziţia Venus – Jupiter mediată de Pluto şi Junona, sugerează că unii doresc să se apuce de altceva sau vor să finalizeze nişte studii începute în urmă cu ceva ani.

Trebuie să fie atenți la mediul social în care evoluează

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Să constate că trebuie să o ia de la început pentru că decorul s-a schimbat, lucrurile au evoluat, vor avea nevoie de răbdare şi asta au din plin, dar şi de voinţă de a finaliza ceea ce încep; pe axă socială, se regăsesc atât familia cât și sentimentele, mediul social în care evoluează, cu accent pe prieteni, posibil să se lămurească vis-a-vis de oamenii în care aveau încredere, să vadă că au fost înşelaţi şi să nu mai accepte asta, să dorească să pună punct unei căsătorii care nu a mers niciodată, să facă curat în interiorul lor ca odată cu încheierea ciclului retrogradării venusiene, stapăna lor, să renască efectiv din propria cenuşă.

Pe de altă parte îşi vor epura în continuare cercul de prieteni, până undeva pe 25, 26 şi 27 mai.

De asemenea, tensiunea dintre conjuncția Marte – Neptun și Pluto -Jupiter se mută pe copii, pe iubire, pe relaţiile sentimentale, acum pot reevalua eşafodajul pe care s-a construit relaţia lor, cu Saturn în Casa intimității dar și a finanțelor, încep să se întrebe pe ce se s-a clădit relaţia, de ce nu a avut niciodată semntimentul de împlinire prin relaţie. O zi de cumpănă se anunţă 27 mai.

Conjuncţia Pluto – Junona în pătrat cu Jupiter poate sugera violenţa fizică dar mai de grabă eu cred că este vorba despre o schimbare de optică vizând ideea de relaţie şi conceptul de familie, despre faptul că înţeleg anumite implicaţii sociale ale acesteia dar vorba apostolului Pavel, acolo unde dragoste nu e, nimic nu e.

Taurii trebuie să aibă grijă la zilele de 24 și 25 mai

Grijă la zilele de 24 şi 25 mai. Venus și Jupiter par să arunce o umbră asupra ideii de investiție bine gândită, asupra ideii de distracție şi de acceptare că lucruruile sunt cum sunt şi că au o anume predestinare, cu alte cuvinte să îşi accepte şi condiţia şi poziţia în iubire. Cred că o zi revelatoare în acest sens ar putea fi 25 mai.

Financiar nu ar trebui să fie probleme, asta în eventualitatea că unul dintre copii sau chiar ei înșişi nu vor suferi mici accidente casnice care să solicite cheltuieli de tratament şi aici le sugerez atenţie, doamnelor să fie atente cum manipulează electrocasnicele moderne ş.a. Zile încinse, la propriu, sfârşitul de sptămână.

Sănătatea lor are legătură cu mâncatul, gurmanzi fiind să nu facă vreuna nefăcută şi să ajungă la spital cu indigestii şi apropo, crizele de fiere se mai fac şi pe fond nervos, deci atenţie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top