Connect with us

Revistateo.ro

Rețeta bunicii de macaroane cu nucă

Deserturi

Rețeta bunicii de macaroane cu nucă

Copilărie fără macaroane cu nucă, gogoși sau lapte de pasăre nu există. Îți prezentăm cum se face unul din cele mai delicioase deserturi, după rețeta bunicilor.

Macaroane cu nucă – ingrediente:

– 500 grame de macaroane;
– 300 de grame de nucă măcinată;
– vanilie;
– un praf de sare;
– 150 de grame de zahăr;
– un praf de scorțișoară;
– 50 de grame de margarină.

Cum se prepară:

1. Fierbe macaroanele în apă cu sare timp de 10 minute.

2. Scurge apa în care s-au fiert macaroanele și apoi trece-le printr-un jet de apă rece.

3. Amestecă separat nuca măcinată, scorțișoara, zahărul și zahărul vanilat.

4. Pune pe foc amestecul într-o crăticioară vreme de câteva minute. Amestecă atent ca să nu se lipească de cratiță.

5. Amestecă apoi nucile cu macaroane astfel încât să obții un aspect frumos.

ALTE REȚETE BUNE DE TOT:
Prăjitură cu brânză și fructe

Rețetă – gogoși pufoase cu miere

Prajitura Dobos

Tiramisu fara cafea

Reteta de cremsnit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Deserturi

To Top