Connect with us

Revistateo.ro

Cornal Galeș a transmis un mesaj emoționant pentru mama Denisei Manelista. Iată ce cuvinte i-a transmis văduvul Ilenei Ciuculete.

Star

Cornel Galeș, mesaj emoționant pentru mama Denisei Manelista

Cornel Galeș a aflat de drama Denisei Manelista. El i-a transmis un mesaj mamei tinerei. Iată ce a spus văduvul Ilenei Ciuculete pentru mama tinerei cântărețe.

Cornel Galeș, mesaj emoționant pentru mama Denisei Manelista

Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, încă trece prin momente grele după pierderea soției sale. Drama Denisei Manelista l-a impresionat foarte mult. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant mamei cântăreței. Cornel Galeș a spus că o cunoaște pe Denisa Răducu. Iar suferința tinerei nu are cum să îl lase indiferent. Mai ales în această perioadă, când încă suferă după pierderea soției sale.

Iată ce mesaj a transmis văduvul regretatei Ileana Ciuculete pentru mama Denisei Răducu (Manelista): “Eu o cunosc pe fată (n.r: pe Denisa Manelista), era prietenăp cu Ileana mea. Se admirau și își urmăreau activitatea pe rețelele de socializare. Îmi pare foarte rau de fată și de suferința imensă prin care trece mama sa. Nu mă uit la televizor pentru că nu pot în această perioadă, dar mă înștiințează apropiații despre acest subiect. Off, Doamne! Să te ferescă Dumnezeu de așa ceva! Nici nu stii ce să spui în asemenea momente. Îi transmit mamei gandul meu bun, putere și însănătoșire Denisei”, a fost declarația lui Cornel Gales, pentru wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Cornel Galeș, decizie neașteptată după moartea Ilenei Ciuculete

S-a vorbit mult despre starea de sănătate a Denisei Manelista. Mai mulți colegi de-ai tinerei cântărețe au postat diferite mesaje de încurajare. Acum, Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a transmis un mesaj emoționant pentru mamam tinerei cântărețe.

Cornel Galeș încă nu a trecut peste drama pierderii soției. Acum, când a aflat că Denisa Răducu trece prin momente dificile, a dorit să transmită un mesaj pentru mama ei. Mesajul este unul emoționant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top