Connect with us

Revistateo.ro

Whatsapp

Stiri

Cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe Whatsapp și ce poți face

Ar trebui să fie imposibil, dar altcineva îți poate accesa corespondența de pe WhatsApp. Cel mai bine ar fi să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și, în secunda următoare, să remediezi problema.

E cea mai populară aplicație de mesagerie de pe întregul mapamond. WhatsApp are 1,2 miliarde de utilizatori și continuă să crească într-un ritm surprinzător. Pe lângă mesaje, apeluri video, apeluri de voce și transfer de imagini sau clipuri, farmecul WhatsApp constă într-un nivel de securitate sporit. Înainte ca multe alte servicii să includă această funcție, oficialii WhatsApp se mândreau cu criptarea end-to-end. Această asociere de termeni tehnici reprezintă cea mai importantă asigurare a faptului că doar emițătorul și receptorul unui mesaj îi pot ști conținutul.

Cum este posibil ca cineva să-ți citească mesajele pe WhatsApp?

Deși ar putea părea incredibil la prima vedere, este posibil ca cineva să primească mesajele tale de pe WhatsApp pe telefonul său. Partea ciudată a acestei realități este că cei de la WhatsApp au făcut totuși un efort semnificativ să nu poți activa aplicația folosind același număr de telefon pe două smartphone-uri.

CITEȘTE ȘI: 4 moduri in care aplicatia Whatsapp dicteaza in relatia ta | Previziuni despre viitorul Whatsapp

În momentul în care ți-ai schimbat telefonul și ai instalat WhatsApp folosind același număr, aplicația se dezactivează în mod automat pe vechiul gadget și nici măcar nu mai poți intra să-ți citești vechile mesaje. Singura soluție este să o reactivezi folosind alt număr. Același principiu este valabil în cazul în care, pe același dispozitiv, vrei să-ți portezi conversațiile in-app pe un alt număr. Aparent, dezvoltatorii aplicației s-au gândit la toate. Problemele au început în momentul în care a fost introdus serviciul WhatsApp Web, urmat la scurt timp de… CITEȘTE MAI DEPARTE AICI! 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top