Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a avea grijă de pielea ta, ai putea încerca o mască pentru mâini, făcută din două ingrediente principale. Află cum se pregătește.

Frumusete

Mască pentru mâini catifelate

Pielea de pe mâini este mult mai senzibilă comparativ cu pielea din alte zone ale corpului. Motiv pentru care trebuie să îi acorzi mai multă atenție. Pentru a avea mâini catifelate, ai putea încerca o mască exfolientă cu zahăr. Mai jos găsești modul în care se pregătește, dar și modul în care se aplică. Iată ce trebuie să știi.

Mască pentru mâini catifelate

Pentru a pregăti masca exfoliantă ai nevoie de următoarele ingrediente: o ceașcă de zahăr, o jumătate de ceașcă de ulei de cosos și, opțional, o capsulă de vitamina E.

Pune zahărul și uleiul de cocos într-un recipient etanș, din sticlă. Dacă dorești, poți adăuga și conținutul unei capsule de vitamina E. Amestecă bine ingredientele, până vei obține masca exfoliantă pentru mâini. Când este gata, poți închide recipientul și îl poți depozita într-un loc răcoros și uscat.

Înainte de a aplica masca, spală-te cu apă și săpun. Apoi șterge-ți mâinile bine, cu un prospo. După aceea poți aplica pasta pe mâini, masând ușor pielea. Așteaptă 15 sau 20 de minute astfel încât să lași masca să acționeze. După aceea te poți clăti cu apă călduță. Pentru a avea mâni catifelate, frumoase și sănătoase, trebuie să aplici acest tratament de trei ori pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: Remediu natural pentru maini imbatranite

CITEȘTE ȘI: Maseaza-ti mainile cu cartofi fierti. Uite care sunt beneficiile!

Această mască se poate aplica și pe coate și pe genunchi, acolo unde pielea este uscată. Cele două ingrediente principale ajută la menținerea sănătății pielii. Uleiul de cocos reprezintă o sursă importantă de acizi grași esențiali. De asemenea, conține vitamina E, care ajută pielea.

Poți încerca această mască pentru mâini. Te va ajuta să ai o piele catifelată. Se pregătește ușor, având două ingrediente principale care asigură sănătatea pielii mâinilor. Mai sus sunt menționate ingredientele, precum și modul în care se pregătește această pastă, care are grijă de mâinile tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top