Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 29 mai - 4 iunie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 29 mai – 4 iunie 2017

Finalul lunii le pune pe zodii în și mai mare expectativă. Află ce rezervă astrele din punct de vedere karmic în săptămâna 29 mai – 4 iunie 2017!

Previziuni karmice 29 mai – 4 iunie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT

TAUR – În inima ta se dă o bătălie de nedescris. Ești prins cumva în trecut. S-ar putea ca o iubire mai veche să te tragă înapoi, să te facă să ștergi cu buretele totul. Riști să cazi în capcana vieții tale.

FECIOARĂ – Săptămâna e marcată de o serie de evenimente care vizează direct sufletul tău. Va fi o perioadă încărcată din punct de vedere afectiv.

CAPRICORN – Trebuie să pui cap la cap o serie de aspecte stringente.

ZODIILE DE AER

GEMENI – Dacă ai lăsat lucruri nerezolvate în trecut, dacă ai conflicte deschise cu anumite persoane, așteaptă-te să îți primești riposta.

BALANȚĂ – E o perioadă care stă sub semnul conflictului. Te poți aștepta la răsturnări de situație neașteptate ori la reproșuri pe care nu aveai cum să le prevezi nici forțând imaginația.

VĂRSĂTOR – Perioada cuprinsă între 29 mai și 4 iunie este benefică împăcărilor de tot felul. E bine să îți recunoști greșelile și să admiți că trebuie să o iei de la zero.

CITESTE SI: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

CITESTE SI: Zodiile care obțin tot ce își doresc vara asta

ZODIILE DE APĂ

RAC – Riști să fii păcălit de anumite persoane care aparent au intenții bune în ceea ce te privește.

SCORPION – Dacă ai de gând să demonstrezi că poți evolua din punct de vedere profesional, că poți trece în etapa următoare, e bine să o faci acum.

PEȘTI – Vei resimți anumite evenimente ceva mai puternic. Se pot schimba foarte multe lucruri în viața ta chiar din 29 mai.

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Relațiile de prietenie, poveștile de iubire ori relațiile speciale cu colegii de muncă se vor descrie altfel în următoarea perioadă.

LEU – Nu e o săptămână care favorizează semnarea unor contracte ori inițierea unor parteneriate deja prestabilite. Tot ce înseamnă business e bine să fie ținut în stand-by câteva zile.

SĂGETĂTOR – Oamenii bagă strâmbe constant, dar deja te-ai obișnuit cu asta. Trebuie să dovedești că privești lucrurile mai profund. Săptămâna asta te întorci la latura ta spirituală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top