Connect with us

Revistateo.ro

Află care este diferența dintre femeile bune la pat și cele care nu știu ce să facă în dormitor. Ce trebuie să faci pentru a-ți surprinde partenerul?

dragoste

Diferențe între femeile bune la pat și femeie care nu știu ce să facă în dormitor

Există câteva semne care îți arată dacă ești sau nu bună la pat. Iată care sunt acele diferențe între femeile bune la pat și cele care nu știu ce să facă în intimitate.

Diferențe între femeile bune la pat și femeie care nu știu ce să facă în dormitor

1. Femeile bune la pat își incită partenerul înainte de a face sex. Aceste femei știu ce să facă pentru a menține și a spori interesul partenerului. Încrederea în sine, vestimentația provocatoare și discuțiile despre sex joacă un rol important în cazul acestor femei.

2. Creativitatea este importantă. Bărbaților le place să vadă că partenerele lor au inițiativa sau vin cu idei noi. Pentru a-l surprinde, te poți documenta. Caută idei noi pe internet sau pur și simplu lasă-ți imaginația să lucreze. Partenerul tău va fi plăcut surprins. Nu trebuie să îți fie jenă.

3. Femeile bune la pat știu să aibă orgasm. Femeile care știu cum să ajungă la orgasm sunt și cele mai bune la pat. Descoperă-te, află ce îți place și ce nu își place și astfel vei ajunge să te numeri printre cele care sunt bune la pat.

CITEȘTE ȘI: Lucruri care îi excită pe bărbați

CITEȘTE ȘI: Cum afli că te înșală după modul în care face sex

4. Femeile bune la pat știu să se joace. Aceste femei nu îi lasă pe partenerii lor să facă totul. Bărbaților le place când partenerele lor nu așteaptă ca ei să facă totul.

5. Femeile bune la pat găsesc modalități inedite prin care să își surprindă partenerii. Fie că este vorba despre o poziție pe care nu au mai încercat-o niciodată, fie că găsesc alte lucruri noi pe care vor să le experimenteze cu partenerii lor.

6. Femeile bune la pat știu cum să intensifice plăcerea. Ele sun îndrăznețe și știu ce să facă astfel încât să dubleze plăcerea partenerului în timpul actului sexual. Asta dacă renunță la rețineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top