Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă după orgasm. Sunt anumite fenomene acre au loc. Și, la prima vedere, pare să nu existe o legătură între ele și sex.

dragoste

Ce se întâmplă după orgasm

După orgasm, multe persoane observă că au anumite stări. Unele dintre ele pot fi neobișnuite și pare să nu existe o legătură între ele și sex. Iată ce se întâmplă după orgasm și care sunt explicațiile.

Ce se întâmplă după orgasm

1. Apar halucinațiile. În urma unui studiu făcut în Turcia s-a constatat faptul că unele femei au avut halucinații după orgasm. Ele au comparat acea experiență cu cea a unui zbor. 20% dintre femei au avut senzația că au ajuns într-o lume diferită comparativ cu cea pe care o știau. De asemenea, 75% dintre ele au avut senzația că și-au părăsit propriul corp.

2. Poate să apară anxietatea. După sex, unele persoane au avut senzația de slăbiciune, anxietate, drepresie. Aceste senzații pot să apară și la o oră după ce a avut loc actul sexual. Și se poate întâmpla chiar și în cazul cuplurilor care sunt de mult timp împreună. De asemenea, după orgasm, unele persoane pot să înceapă să plângă. Femeile fac asta din cauza sentimentului de singurătate care apare după sex.

3. Slăbiciunea poate să apară după orgasm. Acest fenomen poartă numele de ”orgasmolepsie”. De regulă, apar și unele tulburări ale somnului. Primul caz de acest gen a fost înregistrat în anul 1928. Simptomele pot să dureze aproximativ 30 de secunde. În acest timp, oamenii pot să își piardă controlul muscular.

CITEȘTE ȘI: Ce nu ai voie sa faci imediat dupa ce ai avut orgasm

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un orgasm de 60 de secunde

4. După orgasm este posibil ca unii oameni să aibă dureri de cap. Acest fenomen se explică prin faptul că la sfârșitul actului sexual apare adrenalina.

5. După orgasm, unii oameni ar putea strănuta. Se poate întâmpla ca după sex, unii oameni să strănute. Fenomenul are loc deoarece o parte a sistemului nevos parasimpatic devine activă în timpul sexului. În anul 1972 s-a întâmplat un lucru bizar. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a început să strănute după orgasm. Problema lui a durat un deceniu.

Așadar, după orgasm pot să apară unele stări bizare, care la prima vedere nu au legătură cu sexul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top