Connect with us

Revistateo.ro

Când faci sex vara, trebuie să ții cont de câteva reguli simple și eficiente care te vor scăpa de riscul apariției unei sarcini nedorite și nu numai.

dragoste

Sfaturi de care poți ține cont când faci sex vara

Când faci sex vara, ai putea încerca să ai în vedere câteva sfaturi simple, care te vor scăpa de numeroase probleme. Deciziile pe care le iei în legătură cu activitatea sexuală îți pot schimba viața.

Sfaturi de care poți ține cont când faci sex vara

1. Nu uita de prezervativ. Este o regulă de care trebuie să ții cont oricând. Pe lângă faptul că vei evita astfel o sarcină nedorită, te va proteja și împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Chiar dacă partenerul îți va spune că folosind prezervativul senzația nu va mai fi la fel de plăcută, știi că este totuși o metodă sigură și eficientă care te scapă de grijile unei sarcini nedorite și de grijile legate de anumite boli venerice.

2. Nu te baza pe metoda calendarului. Chiar dacă ești într-o relație de mai mul timp și chiar dacă ai ciclu regulat, ar fi mai bine să nu iei în calcul această variantă. Asta pentru că vara hormonii funcționează diferit. De aceea, ovulația poate fi surprinzătoare în această perioadă. Cel mai bine este să eviți metodele nesigure și să optezi pentru unele care funcționează mult mai bine. Prezervativul este, așa cum am menționat anterior, o metodă mult mai eficientă.

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care vor avea o vară fierbinte din punct de vedere sexual

CITEȘTE ȘI: Problemele românilor în dormitor

3. Atenție dacă faceți sex în mare sau în piscină! Atunci, prezervativul nu mai este la fel de sigur ca în alte circumstanțe. Poate aluneca mult mai ușor. În plus, riști să dezvolți anumite infecții. De aceea, sexul în piscină sau în mare este recomandat cuplurilor care au o relație stabilă și, nu în ultimul rând, aveți grijă ca apa să fie curată. Asta pentru a evita risucl apariției unor infecții nedorite și supărătoare. Nu degeaba se spune că mai bine este să previi decât să tratezi.

Dacă vei ține cont de sfaturile de mai sus, atunci nu vor exista probleme, iar sexul din această vară va fi o experientă plăcută și lipsită de probleme și riscuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top