Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 - TAUR

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – TAUR

Zile bune: 2, 3, 4, 5, 15, 16, 17, 18, 19, 25, 29.

Zile stresante: 1, 7, 8, 9, 10, 20, 21, 22, 24, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29, 30.

Financiar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15, 16, 22, 25, 26, 29, 30.

În iunie accentul se pune pe familie, pe relaţii și atitudinile afective vis-a-vis de ace acestea. Cariera este în fundal pe care se desfăşoară toate acestea. De asemenea, este o lună favorabilă studiilor academice și activităților de comunicare, deoarece astrele le sunt favorabile și îşi pot extinde baza de cunoștințe.

Oportunități de călătorie atât în ţară cât și în străinătate. Iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este importantă, dar nu este absolut necesară. Simt că nu sunt în apele lor la începutul lunii, nicio problemă, să trateze această inapetenţă ca pe ceva trecător.

Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele. I-aşi sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşi fără a depăşi limitele bunului simt. Vor găsi elementul estetitc în orice acţiune şi asta îi face să deţină controlul. Pasiunile lor vor ieşi la iveală năvalnic, stimulaţi de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Îşi pot pune în valoare ideile abia spre sfârşitul lunii, până atunci vor observa, vor analiza şi vor încerca să facă faţă problemelor profesionale.

Dacă sunt singuri pot începe o relaţie spre sfârşitul lunii, o relaţie care să se consolideze pe tot parcursul anului. Ca un corolar, aceşti nativi trebuie să înţeleagă că nu ei se adaptează la ceilalţi ci invers şi apoi să modeleze situațiile după cum îi place. Oricum favorizaţii lunii sunt cei care sunt implicaţi în afaceri de familie.

Din punct de vedere relaţional pot spune că lucrurile, în iunie, sunt destul de complicate pentru ei. Vor pune sub lupă relaţiile actuale, cei care au, despică şi firul firului în patru, iar partenerii lor nu vor suporta tensiunea. În schimb nu le sugerez să ia nicio decizie – căsătorie, separare sau conceperea unui copil, deoarece nu sunt pregătiţi pentru asta deocamdată.

Le-am mai spus că ei trebuie să permită relaţiei să sporească, să crească nu să o tensioneze prin gesturi brutale – posesivitate, gelozie, control ş.a. Vor avea parte de iubire şi de sex cum îşi doresc, către sfârşitul lunii iunie. Cei care sunt singuri vor întâlni pe cineva on-line sau cu sprijinul cuiva din familiei.

Profesional. Influențele planetare ale lui Neptun care din a doua jumătate a lunii iunie vor intra în retrogradare şi ale lui Pluto care este deja retrograd din aprilie, le vor afecta viața profesională sau afacerile.

Problemele la locul de muncă necesită timp, analiză și răbdare din partea lor pentru a fi rezolvate la timp. Oportunitățile în ce priveşte cariera vor apărea, în acelaşi timp, totul este să ştie ce anume îşi doresc ei de la cariera lor.

Financiar lucrurile nu stau rău deloc, mai ales că au şi influxurile planetare de partea din această perspectivă. Inteligența lor financiară funcţionează ceas, iar câștigurile vin din munca propriu-zisă, din tranzacțiile imobiliare, dar și din familie.

Banii pentru nativii Taur vin pe diverse ci şi prin varii metode. Cei care doresc să investească să o facă în domeniile media şi comunicare, editare carte sau edituri, proiecte cu caracter cultural. Îşi pot îmbunătăţii câştigurile cu ajutorul unui expert profesionist cum sunt brokerii, cu ajutorul prietenilor sau prin iniţiativa personală.

Ca sănătate, zic că stau excelent în această lună. Aceasta ar putea fi îmbunătățită, în continuare, prin concentrarea asupra dietei stabilite cu ajutorul unu nutriţionist. Cefaleea și durerile de stomac le pot crea un mic disconfort în prima parte a lui iunie.
BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top