Connect with us

Revistateo.ro

Află de ce este bine să pui bere în apa de baie. Este un truc pe care femeile îl folosesc de mai bine de 2.000 de ani. Iată care sunt beneficiile.

Frumusete

Pune un pahar de bere in baie. DUPA CE VEZI CE SE INTAMPLA, vei face asta mereu!

De mulți ani, oamenii pun bere în apa pe care o folosesc pentru a se spăla. Acest truc are numeroase beneficii asupra frumuseții. Iată cum te ajută și de ce este bine să pui bere în apa de baie.

De ce e bine să pui bere în apa de baie

Berea conține vitamina B și fier. Dacă este consumată cu moderație, atunci poate fi un bun medicament. Previne apariția bolilor de inimă, a pietrelor la rinichi. De asemenea, aduce beneficii oaselor și mușchilor.

Cu mai mut de 2.000 de ani în urmă, oamenii au început să pună bere în apa de baie. Femeile din Egipt și femeile romane foloseau berea pentru a-și îngriji pielea. Este posibil ca de aici oamenii să se fi inspirat pentru a pune drojdie de bere în produsele de înfrumusețare. Sunt mai multe ritualiri de înfrumusețare care implică berea. Printre ele se numără băile, masajul și împachetările. Astfel, pielea este hrănită, nervii sunt calmați, iar insomnia nu va mai fi o problemă. Tot ce trebuie să faci este să adaugi în apa de baie puțină bere.

Pentru a avea un păr strălucitor, tot ce trebuie să faci este să-l clătești cu bere. Este un truc pe care și Jackie Kennedy îl folosea în anii ’60. Poți amesteca puțină bere cu șampon într-o ceșcă. Apoi îți speli părul cu acel amestec și îl clătești bine. Mirosul berii nu va rămâne în păr.

Berea te ajută în cazul în care îți simți picioarele obosite. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o sticlă de bere cu o cană de lapte și două linguri de miere. Apoi adaugi 6 căni de apă. Când amestecul este gata, lasă-ți picioarele în acel lichid pentru 10 sau 15 minute. Și astfel vei scăpa de problemele supărătoare cauzate de picioarele obosite.

CITEȘTE ȘI: Berea, medicamentul din frigider

Potrivit studiilor, două halbe de bere pot înlocui cu succes paracetamolul. Studiul a fost făcut de cercetătorii din cadrul Universității Greenwich. Însă, băutura nu trebuie consumată în exces.

Berea, medicamentul din frigider

Conform studiilor, două halbe de bere pot înlocui paracetamolul. Este un remediu eficient împotriva durerilor de cap. Cercetătorii din cadrul Universității Greenwich din Marea Britanie au ajuns la concluzia că persoanele care consumă două halbe de bere în cazul în care au dureri de cap, au observat că intensitatea disconfortului fizic a scăzut cu aproape 25%.

Dacă vei consuma două halbe de bere, concentrația alcoolului din sânge va crește cu aroximativ 0.08%. Astfel, se produce ”o mică ridicare a pragului de rezistenţă la durere”, susțin cei care au realizat studiul, potrivit a1.ro. Din acest motiv scade senzația de disconfort, dar și durerea.

”Alcoolul este un analgezic eficient, care oferă o reducere relevantă din punct de vedere clinic a intensităţii durerii, fapt ce ar putea să explice folosirea eronată a alcoolului de acele persoane care suferă de dureri persistente, în pofida consecinţelor potenţial nocive ale acestei băuturi pe termen lung asupra sănătăţii”, au mai spus cei care au realizat studiul, potrivit a1.ro.

”Alcoolul poate fi comparat cu medicamentele opioide precum codeina, iar efectele sale sunt mai puternice decât cele generate de paracetamol”, a spus doctorul Trevor Thompson, care a coordonat studiul. ”Dacă am putea să fabricăm un medicament care să nu aibă acele efecte secundare nocive, atunci am obţine o pastilă ce ar fi potenţial mai bună decât medicamentele care există în acest moment pe piaţă”, a mai spus profesorul.

Cu toate acestea, autorii studiului trag un semnal de alarmă. Spun că este bine ca băutura să nu fie consumată în exces. Mai ales că nu aduce beneficii mereu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top