Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Michelle Barrow, femeia care a trăit cu un ghemotoc de păr în pântece

Inedit

Cazul Michelle Barrow, femeia care a trăit cu un ghemotoc de păr în corp

Să fii medic este o adevărată provocare. Doctorii se întâlnesc zi de zi cu tot felul de cazuri bizare. Starea de sănătate a fiecărui pacient, complicațiile care apare ulterior îi învață pe medici lucruri pe care nu le știau. În această meserie trebuie să fii puternic, mai ales când la spital se prezintă o pacientă care crede că este gravidă, dar are înăuntru un ghemotoc cu păr.

Cazul Michelle Barrow a uimit lumea medicală

O femeie pe numele ei Michelle Barrow a mers la medic acuzând puternice dureri de burtă. Și-a făcut mai multe analize, iar când medicii i-au spus ce au văzut la ecografie, femeii nu i-a venit să creadă.

La început, atât ea cât și doctorii credeau că ar putea suferi de chisturi ovariene. I-a fost examinat vaginul și, pe măsură ce analizele erau tot mai amănunțite, doctorii au descoperit că în interiorul ei era un ghemotoc de păr de câțiva centimetri în diametru. Femeia a recunoscut ghemotocul după culoarea asemănătoare blănii uneia dintre pisicile pe care le creștea.

Femeia și-a dat seama că obiceiul de a dormi cu pisicile în pat i-a adus numai probleme de sănătate. Se pare că ghemul de păr al pisicilor a ajuns pe organul sexual al bărbatului și, de acolo, în corpul ei unde s-a format sub forma unui ghem blănos.

CITEȘTE ȘI: Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

Cazul Dana Sedgewick a intrat în atenția medicilor în urmă cu ceva timp. Femeia era să își piardă picioarele din cauza unui obicei banal, pe care îl au toate femeile.

Cazul Dana Sedgewick a uimit lumea medicală

Sedgewick a optat să se epileze cu un aparat de ras, așa cum multe femei fac pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Dana s-a tăiat foarte tare cu lama. Zona în care s-a tăiat s-a înroșit imediat. I s-a mai întâmplat și cu alte ocazii și a sperat că-i va trece.

Nu a dat mare importanță acestui mic incident. La câteva ore însă i-a apărut o erupție cutanată care a căpătat o culoare închisă. Femeia s-a infectat, iar medicii i-au spus că s-a pricopsit cu o fasceită necrozantă.

Medicii au intervenit de urgență ca să îndepărteze straturile de necroză, iar femeia s-a îmbolnăvit atât de tare încât a intrat în septicemie. Șansele de supraviețuire erau minime. Au cedat treptat mai multe organe, printre care și rinichii. Pe lângă toate aceste probleme, femeia mai avea și insuficiență cardiacă.

Într-un final, după săptămâni întregi de rugăciune, Dumnezeu a făcut minunea. Femeia s-a vindecat în mod neașteptat, iar medicii și-au făcut cruce când au văzut că își revine, asta după ce i-au dat puține șanse de supraviețuire, scrie Daily Mail.

„La fel ca multe alte femei, m-am epilat în zona inghinală înainte să merg la plajă. Nu era nevoie să intervin prea mult, așa că m-am grăbit la epilare. Am folosit un aparat de ras nou-nouț, dar, peste week-end, m-am simțit foarte rău și am observat o pustulă mică în zona inghinală care sângera continuu.

Nu m-am speriat prea tare, pentru că mi s-a întâmplat de nenumărate ori să mă irit la epilat. Nu m-am gândit nicio clipă că această peripeție putea să mă coste viața!”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top