Connect with us

Revistateo.ro

Prințul Harry l-a întrebat pe tatăl său dacă Diana a murit cu adevărat

Inedit

Prințul Harry l-a întrebat pe tatăl său dacă Diana a murit cu adevărat. Ce a răspuns Charles

Mărturii cutremurătoare ies la iveală despre cum au reacționat copiii prințesei Diana când au aflat de moartea acesteia.

Familia regală a vrut să îi țină pe Harry și William departe de suferință, însă cei doi copii erau destul de mari încât să nu își dea seama că mama lor nu va mai veni pe pământ niciodată.

Documentarul „7 days that shook the Windsors”, produs de Channel 5, a scos la iveală aspecte intime din viața familiei regale britanice. Prințul Harry, în vârstă de doar 12 ani când a murit Diana l-a întrebat pe tatăl său dacă e sigur ca mama lui a murit. „E adevărat că mama a murit?”, ar fi întrebat Harry, iar Charles a izbucnit în lacrimi în acel moment.

Prințesa Diana putea fi salvată chiar de Regină

O fostă gardă de corp a Prințesei Diana a dezvăluit în documentarul „The Life and Death of Princess Diana” că numai Regina Elisabeta o putea salva. Ken Wharfe spune că, deși prințesa divorțase de Charles, putea să păstreze serviciul de pază și protecție. Omul susține că doar Regina Elisabeta ar fi putut să o convingă să ia această decizie.

„Indiferent ce ai face, vei rămâne mereu Diana, Prințesă de Wales. Singurul lucru la care nu ar fi trebuit să renunțe era siguranța”, a declarat Ken în documentarul mai sus amintit.

CITESTE SI: Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

CITESTE SI: Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară

„O singură persoană ar fi putut, din punctul meu de vedere, să insiste ca Diana să păstreze securitatea, iar acea persoană este însăși Regina. Dacă ar fi convins-o, acum n-am mai fi avut această discuție pentru că, din punctul meu de vedere, Diana ar mai fi fost încă în viață”, a mai spus bărbatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top