Connect with us

Revistateo.ro

Aită care sunt acele remedii naturiste care te pot ajuta să scapi de durerile de rinichi. Se prepară repede și sunt eficiente.

Naturiste

Remedii naturiste care te ajută să scapi de durerile de rinichi

Pentru a scăpa de durerile de rinichi, ai putea încerca anumite remedii naturiste. Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai eficiente.

Remedii naturiste care te ajută să scapi de durerile de rinichi

1. Semințele de pepene te pot ajuta. Poți face un ceai din ele. Ai nevoie de o lingură de semințe de pepene, măcinate înainte. Pune-le la infizat în două căni de apă și așteaptă până se răcește apa. Ceaiul te ajută dacă ai pietre la rinichi. De asemenea, are roul de a curăța vezica urinară. Ceaiul trebuie strecurat înainte de a fi băut. Este recomandat să se bea o dată pe zi, trei zile pe săptămână.

2. Semințele de țelină pot fi eficiente. Tot ce trebuie să faci este să prepari un ceai din aceste semințe. Ai nevoie de o lingură de semințe de țelină, măcinate. Acestea se pun într-o cană cu apă clocotită. Se lasă la infuzat până când apa se răcește. Cu ajutorul acestuia se vor elimina deșeurile și toxinele acumulate la nivelul rinichilor. Și acesta trebuie să se bea o dată pe zi, timp de trei zile pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: Remediu naturist pentru pancreas, ficat si rinichi

CITEȘTE ȘI: Leușteanul – Un medicament natural pentru plămâni și rinichi

3. Ceai din mătase de porumb. Este recomandat persoanelor care au dureri la urinat. De asemenea, îl pot consuma și cei care se confruntă cu retenția de lichide sau cu inflamațiile renale. Se pune la infuzat o lingură de mătase de porumb în două căni de apă fiertă. Se lasă timp de 10 minute, apoi se strecoră și se bea. Este recomandat să se consume între două și patru căni de ceai pe zi.

4. Ceaiul te păpădie te poate ajuta. Păpădia are un efect diuretic. Dacă vei consuma acest ceai, vei scăpa de durerile de rinichi. De asemenea, dacă este consumat, crește cantitatea de urină eliminată. Trebuie să se bea în fiecare zi câte 2 sau 3 căni de ceai de păpădie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top