Connect with us

Revistateo.ro

Dacă îți cade părul, atunci este posibil să faci anumite greșeli care duc la apariția acestei probleme. Află despre ce este vorba.

Par & Coafuri

Îți cade părul? Nu mai face aceste greșeli!

Dacă îți cade părul, este posibil să faci anumite greșeli din cauza cărora te confrunți cu această problemă. Iată ce nu este bine să faci, astfel încât să ai un păr frumos și sănătos și să nu îți mai cadă.

Îți cade părul? Nu mai face aceste greșeli!

1. Nu te speli pe cap atunci când trebuie. Deși nu este bine să te speli pe cap foarte des, nu este recomandat nici să îți lași părul nespălat pentru mai mult timp. Scalpul trebuie să fie curățat. Astfel, se va îndepărta sebumul, dar vor fi înlăturați și alți factori dăunători. Când scalpul nu este curat, atunci părul va pica.

2. Părul nu trebuie să fie pieptănat când este ud. Când părul este ud, acesta devine mai fragil. De aceea, dacă este pieptănat, se va rupe și va pica mult mai ușor. Evită să faci această greșeală.

3. Încearcă să nu mai folosești foarte multe produse pentru păr. Nu trebuie să aplici pe păr în fiecare zi spumă, gel sau fixativ. Este indicat ca măcar căteva zile pe săptămână să nu aplici deloc astfel de produse. Astfel, îți vei lăsa părul și scalpul să respire.

CITEȘTE ȘI: Adauga trei ingrediente in samponul tau si uita pentru totdeauna de caderea parului

CITEȘTE ȘI: Alimente pe care le poti consuma pentru a opri caderea parului

4. Nu mai folosi des placa de păr sau ondulatorul. Acestea ajung la temperaturi foarte ridicate, care nu fac bine părului. Îl vor arde și astfel vor favoriza căderea podoabei capilare. Încearcă să le folosești cât mai rar.

5. Nu îți mai ține părul mereu prins. Dacă îți vei prinde în fiecare zi părul într-o coadă, atunci vei trage de el, iar rădăcina nu va mai fi la fel de puternică. Astfel vei observa că pierzi farte mult din podoaba capilară. Încearcă să îl lași uneori desfăcut.

6. Încearcă să îți masezi scalpul. Când faci asta, circulația sângelul de la nivelul cpaului se va îmbunătăți considerabil. În acest fel firele de păr se vor hrăni mult mai bine, vor deveni mai puternice, deci nu se vor mai rupe și nu vor mai pica ușor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top