Connect with us

Revistateo.ro

O mama a refuzat sa-si abandoneze copilul. Ce a primit în schimb

Inedit

O mamă a refuzat să-și abandoneze copilul. Ce a primit în schimb?

În 1988, Zou Hongyan, o tânără din China centrala, năștea primul ei copil. Din cauza unor complicații la naștere, copilul avea să sufere de paralizie cerebrală. Problema în cauză este o afecțiune foarte complexă ce se poate manifesta prin dizabilități de orice fel. Incapacitatea coordonării mișcărilor, probleme ale simțurilor și chiar stări mintale de retard.

O poveste ce a uimit o lume

Doctorii și chiar și soțul au încercat s-o convingă să renunțe la copil pentru greutățile ce ar fi urmat. Mama nu a ascultat și a făcut din grija pentru bebelușul neajutorat, o misiune de viață. A divorțat de tatăl copilului, și a muncit mai mult pentru a-i asigura necesitățile și medicația. A avut chiar și 3 slujbe pe zi.

 

Mama devotată care nu a renunțat la fiul ei

Mama devotată care nu a renunțat la fiul ei

„Nu am vrut să se simta inferior din cauza condiției lui fizice. Pentru ca avea abilitați reduse în mai multe părți ale corpului, am fost de-a dreptul strictă cu el uneori. Trebuia sa muncească pentru a recupera”, a declarat mama devotată.

Citește și: Trei fetite care au invins cancerul fac in fiecare an fotografii. Povestea lor a emotionat oamenii din intreaga lume

Când ești în impas, este foarte greu să crezi în rezultate care nu sunt vizibile de la o zi la alta. Cu atât mai greu să muncești cu un copil neajutorat. Zou nu a încetat să creadă și a primit cea mai frumoasă recompensă. Fiul ei cu dizabilități fizice și psihice are o viată bună.

Pentru recuperare, a fost nevoie de multă muncă

Pentru recuperare, a fost nevoie de multă muncă

Recompensa

29 de ani mai târziu, același băiat pe nume Ding Ding este absolventul Universității din Peking. El a terminat facultatea de Știința și Ingineria mediului. În prezent, studiază și dreptul în cadrul Universității Harvard. Putem doar sa ne închipuim recunoștința pentru mama lui și mândria acesteia.

Recompensa neprețuită a mamei

Recompensa neprețuită a mamei

Sursa foto: www.boredpanda.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top