Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Vărsător 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 11-17 iunie

Săptămâna debutează convulsionat, chiar încleştat aş spune pentru femei. Pe deoparte trigonul efemer în semne de aer vine şi le sporeşte nu doar afectivitatea şi sensibilitatea, ci şi creativitatea ceea ce le va aduce şanse serioase fie de promovare, fie de găsirea unui loc de muncă pentru cele care nu au unul.

Pe de altă parte, încă se face simțit și la ei efectul Careului în T dintre conjuncția Pluto – Junona și opoziția dintre Jupiter și Uranus care accentuează o serie de probleme de sănătate, dar și financiare.

Nu aş crede că este vorba despre muncă, ci spun că este vorba despre sănătate, mai mult, am curajul să spun că este posibil să fie vorba despre o criză de litiază biliară, de un renală sau de o hiperglicerenimie care le poate aduce la spital, lucruri pentru care vor trebui să cheltuie bani și cum nu au suma cerută, vor trebui să se împrumute.

Noroc că influxurile celorlalte planete din tema astrală a zilei ca şi cum se primesc veşti promiţătore despre ceva cu caracter social menit să aducă ulterior o recoltă financiară serioasă.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Este momentul ca Vărsătorii să-şi dovedească menirea de deschizători de drumuri, să-şi arate capacitatea de atotcuprindere, de toleranţă şi acceptare, de originalitate şi vizionari ai viitorului. Şi, ce este mai important, este că aspectul ţine toată săptămâna.
Profesional lucrurile sunt pe drumul cel bun, cum aminteam mai sus, dar ce este important, e ca în zilele de 13 şi 14 iunie să fie atenţi ce şansă au să materializeze o idee pe care o rumegă de ani mulţi, pentru că dacă această şansă se arată, pentru ei începe o nouă era, vor lăsa poziţie socială, vor lăsa şefia şi se vor duce încotro le cere intuiția și destinul să meargă. Este o zi de testare a intuiţiei lor proverbiale.

Pe 15 iunie atenţie la răutatea unei femei, care, invidioasă pe ceea ce fac Vărsătorii, ar putea să încerce să le blocheze drumurile. Are slabe şanse de reuşită, dar le va amărî pentru câteva ore sufletul.

Interesant, repet, este şi aspectul financiar, bani care vin pe neaşteptate, soluţii financiare de moment, un soi de blitz-krieg mental care le va băga bani în buzunar pe negândite, dar, mare grijă, cu toate şansele financiare şi cu toţi banii strânşi în buzunare, încă nu au siguranţa financiară de care au nevoie.

Nu prea dau ei atenţie capitolului sănătate zilele acestea, exceptând ziua de duminică când, aşa cum spuneam se pot confrunta cu o criză de de fiere, de rinichi sau de diabet.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top