Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Săgetător 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 11-17 iunie

Săptămâna nu debutează ceva mai tensionat datorită Careului în T dintre conjuncția Pluto – Junona și opoziția Juputer – Uranus și care tensionează şi relaţiile cu colegii de muncă, pe de o parte şi cu ei înşişi pe de alta, este ca şi cum se discută despre probleme virtuale şi nu de cele care sunt în realitate și care îi pot pune financiar, în pericol.

Cu Saturn în trigon cu Nodul Nord și sextil cu Nodul Sud pe axă financiară, am impresia că se iau de cine nu trebuie şi pierd unul dintre cei mai puternici susţinători. Totuşi datorită Cupei, un model planetar care se formează de marți, 13 iunie, încolo, poate aduce o schimbare neaşteptată de destin, sugerează un noroc extrordinar vis-a-vis de poziţia lor socială, ca şi cum ar scăpa ca prin urechile acului de o serie de probleme de natură juridică.

Pe 12 – 13 iunie se anunţă discuţii deschise legate de situaţii care pot fi aducătoare de bani în condiţiile în care se respectă însă! De aceea, le sugerez să fie atenţi la chichiţele ascunse ale oricărei situaţii, să întoarcă problema pe toate părţile, să analizeze toate aspectele şi să nu se grăbească să dea răspunsul până după 13 iunie.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Şi pe 13 iunie, Marte îi ajută să scoată bani exact de acolo de unde se şteaptă mai puţin, adică de la duşmani şi o fac diplomatic prin medierea conflictului de către o persoană care ştie cum să pună problema cât mai delicat, mai mult, se vor relua relaţiile de amiciţie cu o persoană care şi în trecut le-a fost de folos, doar că nu au ştiu cum să o preţuiască şi au îndepărtat-o fără să se gândească. Ei bine, acum vor realiza greşeala şi cu francheţea care îi caracterizează îşi vor cere scuze.

14 iunie le aduce și un trigon în semne de Apă care parcă vine şi deblochează un contract, un proiect, scoate la iveală neajunsurile ce pot fi remediat în timp record, le arată şi cine le sunt prieteni cu adevărat şi cine duşmani, şi se vor duce ţintă acolo unde doresc.

Pe 15 şi 16 iunie se tensionează relaţiile în familie pentru că dacă Săgetătorii au un mare păcat, acela este că nu ştiu să medieze între profesie şi viaţa personală și de aici problemele financiare. De astă dată vor simţi asta pe pielea lor cu vârf şi îndesat! Atenție la ficat!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top