Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Leu 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 11-17 iunie

ei au de lucrat la sentimentul de iubire, la ideea de acceptare şi la iertare. Atâta timp cât cele trei – iubirea, acceptarea şi iertarea nu sunt pe aceeaşi treaptă, Pluto le va supune viaţa de familie la tot soiul de provocări. Și nu doar asta, dar cei care lucrează în domenii precum aeronautica, televiziune, cinematografie se pot confrunta cu probleme din cauza comunicării defectuoase.

Pe 11, 12 şi pe 13 iunie poate apărea un ajutor de acolo de unde nici nu se aşteaptă. Dacă într-un cuplu relaţiile sunt tensionate sau dacă un cuplu se află pe punctul de a divorţa, să nu surprindă pe nimeni dacă unul din copii va fi cheia soluţiei.

De asemenea, mai ales pe 14 iunie o situaţie neaşteptată îi poate propulsa în funcţii de conducere tot pe tinerii Lei şi aş spune că sunt avantajate femeile. Iată o schimbare de poziţie care răstoarnă nu doar ierarhia profesională, ci şi pe cea din cuplu, ca şi cum femeia devine dintr-odată susţinătoarea financiară a familiei pentru o perioadă de timp.

Sau Leoaicele care îşi doresc neapărat un copil să afle că sunt însărcinate şi atunci se răstoarnă ierarhia de valori în sensul că viitorul copil va fi cel care va conta. Să aibă grijă însă că exact acum se poate produce breşa în cuplu, în sensul că bărbatul se va simţi neglijat şi de aici scurtcircuitarea comunicării.
Profesional, Venus în domiciliu, în Taur, poate atrage resurse neașteptate în ce privește munca, dar să aibă grijă pentru că pot apărea fricţiuni la servciu, între colegii bărbaţi şi colegele femei pentru că fiecare vede rezolvarea problemelor într-un anumit fel, şi chiar dacă greşesc, nu vor să renunţa la argumentelor şi iată tensionarea relaţiilor de muncă.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Pe 15 iunie şeful va decide că soluţia propusă de femei este mai bună tocmai când acestea vor fi pe punctul de a renunţa la propunerea lor şi relaţiile se vor detensiona. Povestea de la serviciu ajunge şi acasă, că aici este partea frumoasă, se discută cu familia şi sfaturile cuiva mai în vârstă au darul de dezamorsa orgoliile şi încăpăţânarea Leului.

Aripile care se formează pe 16 iunie, sugerează că unii Lei încep să tatoneze piață în vederea achiziţionării unui autoturism sau a unei locuinţe. Să negocieze, dar să fie atenți că ciclul retrogradării jupiteriene nu s-a încheiat și pot să le scape amănunte importante. Deşi există irascibilitatea şi tensiunile plutesc peste tot în aer, săptămâna aceasta nu cred să fie probleme de sănătate.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top