Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017. Previziuni pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează.

Horoscop

Simptome tipice deschiderii chakrei coronare

Aveți dureri de cap și obiceiuri de somn neobișnuite? Simțiți că mintea este asaltată de idei sau de a gândii permanent la anumite lucruri sau evenimente din viața voastră? Este posibil să experimentați simptomele de deschiderii a chakrei coronare.

Detașarea

În procesul de deschidere a chacrei coronare, printre primele semne se numără și detașarea nativului de ce este în jur, atitudine care vorbește despre schimbarea diferitelor modele comportamentale ale ființei umane. Izolarea este poate primul mare simptom în cadrul acesteia iar schimbările sunt evidente. Unul tinde să aibă o perspectivă diferită asupra vieții și asupra lucrurilor, în general, mult diferită de a celorlalți.

Schimbarea cercului de prieteni, încheierea unor prietenii sau crearea de noi relații, schimbarea anumitor aspecte ale stilului personal, apariția unor noi interese și chiar hobby-uri noi.

Toate acestea se întâmplă datorită procesului de învățare prin care trecem în încercare de autocunoaștere. Cum se spune cu cât învățăm mai mult, cu atât vorbim mai puțin, s-ar putea să vorbiți mai puțin sau să mormăiți două vorbe din dorința de a purta conversații care pentru voi au o anumită semnificație.

Dureri de cap care încetează brusc

În cadrul procesului de ascensionare se dă o luptă constantă între gândurile / vibrațiile / amintirile mai mult sau mai puțin plăcute din subconștient, brusc țâșnesc la suprafață. Se știe că inconștientul este rezistent la schimbare și, prin urmare, se duce o luptă strânsă pentru a menține status quo-ul, adică dorință profundă de a ne menține pe linia gândirii negative, avem idei negative și ne amintim doar ceea ce a fost urât.

Citește și: Horoscop Minerva 11-17 iunie

Drept urmare, organismul reacționează și ca un semnal apar durerile de cap. În plus, am putea simți mâncărimi în vârful capului, precum și o senzație de iritare pe corzile vocale. Apoi, gândurile negre constante pot duce, la oboseala creierului și care este modul prin care creierul răspunde când este copleșit și nu se mai oxigenează cum trebuie cu sânge?

Dureri masive de cap. Dar toate acestea se opresc în momentul în care decidem să nu ne mai intereseze Trecutul, ci ne dorim Altceva decât am făcut până acum. De ce? Pentru că s-a făcut conexiunea spirituală.

Alimentația

Una dintre reacțiile comportamentale la această nouă deschidere este comportamentul alimentar. Procesul de gândire care are loc în creier se conectează direct la partea biologică a corpului, încă un motiv care confirmă ideea că mintea are nevoie de hrană.

Prin urmare, în cadrul acestor procese de reconectare cosmică prin deschiderea chakrei coronare se poate pierde apetitul alimentar și, în plus, să ducă la
dorința sau fixarea pe anumite alimente.

Variații ale somnului

Procesul de conectare și vindecare spirituală poate interfera cu ciclul normal de somn. În unele cazuri, omul tinde să aibă ore de dormit diferite de cele normale, de exemplu, cineva ar putea să se culce la trei dimineața sau la miezul nopții și la cinci să fie în picioare. Sau se poate culca la șase seara și să se trezească în miez de noapte. În majoritatea cazurilor, numărul de ore de somn se reduce, nu mai este de 7 – 8 ore cum este somnul normal al omului.

Reducerea orelor de somn ar putea fi rezultatul gândurilor, deoarece unul tinde să se gândească la sine, să poarte dialoguri mentale prin internalizarea ideilor și prin urmare nu poate dormi prea mult. Nativul transpiră foarte mult în timpul somnului și este de preferat să fie sudoare rece.

Cu toate acestea, în unele cazuri, am putea dormi mai mult ca urmare a oboselii din cauza procesului de gândire constantă și după cum se știe, somnul aduce un anumit nivel de relaxare atât pentru minte, cât și pentru corp. Dacă treceți printr-un asemenea proces de transformare interioară și exterioară să nu va fie teamă, Cosmosul lucrează prin fiecare dintre noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top