Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 10 august

Horoscop

Horoscop 10 august

Horoscop 10 august 2014 – Citeste Horoscopul din 10.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 10 august 2014 – Berbec
Esti intr-o forma excelenta si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi pacat sa o lasi sa se stinga ocupandu-te de activitati minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, daca nu ai cu cine face echipa pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc sa pierzi elanul si sa aluneci spre o stare de dolce far niente, asa cum iti dicteaza anturajul. Ai in preajma oameni care nu au chef de miscare sau de aventura si te trag si pe tine alaturi de ei, cand tu ai fi putut azi sa urci si Everestul!

Horoscop 10 august 2014 – Taur
Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca pe roate, influentat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealalta. O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia. Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.

Horoscop 10 august 2014 – Gemeni
Nu te crampona de obstacolul minor care te tine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, suna un prieten, aduna-ti grupul de sustinere, pentru ca solutiile apar din aceasta consultare reciproca. Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situatiei si totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendenta. Hopurile sunt inerente in orice plan important, mai ales cand sunt atat de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent si sincer de opinii se nasc si solutiile salvatoare.

Horoscop 10 august 2014 – Rac
Familia e prioritatea numarul unul. Le acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simti o nevoie intensa de a sta in compania lor, poate si pentru ca ei vor sti sa te faca sa te simti ocrotit si iubit dupa o perioada mai dificila. Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt sanse de a face diverse vizite la rude. De asemenea, nu este exclusa o revedere cu fosti colegi de scoala sau cu persoane din trecutul tau mai indepartat, care au jucat un rol in educatia sau evolutia ta. Ii revezi cu emotie si bucurie.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top