Connect with us

Revistateo.ro

Toată lumea păcătuiește, o știm cu toții. Nu, nu o să batem pe nimeni cu Biblia , doar ca putem îmbrățișa realitatea. Acceptarea este primul pas în drumul corectării sau îmbunatățirii.

Astro-FUN

Păcatul caracteristic zodiei tale

Toată lumea păcătuiește, o știm cu toții. Nu, nu o să batem pe nimeni cu Biblia , doar că putem îmbrățișa realitatea. Acceptarea este primul pas în drumul corectării sau îmbunatățirii. Iată care iți este păcatul caracteristic în funcție de zodie:

Berbec

Crima. Firește nu la propriu, dar impulsivitatea ta e ceea ce îți dă putere să desființezi pe cineva dacă te provoacă. Fie că e vorba de dragoste sau de prieteni, tu trăiești  intens până explodezi. Atenție totuși la cei din jur…poți pierde persoane importante.

Taur

Lăcomia. Indulgența cu propria persoana duce la păcatul  nesățului . Îți plac lucrurile scumpe și simți mereu nevoia să ai mai mult decât îți trebuie. Gândește-te doar din când în când la siluetă măcar, dacă gândul că nu pleci cu nimic pe lumea cealaltă nu te ajută.

Gemeni

Minciuna. Este corect că tu uneori nici nu iți dai seama. Dualitatea ta te face să interacționezi cameleonic cu diferite situații.  Te adaptezi să mulțumești pe alții,  apoi te saturi și îi lași baltă. Gândește-te că îți pierzi credibilitatea și numai tu știi cât de mult ai de oferit…

Rac

Crezi în zei falși. Sortează mai bine prioritățile, prea repede poți fi impresionat(ă). Te îndrăgostești repede și faci obsesii sau simpatii pentru prea multi oameni. Reflectează asupra propriei persoane, ai calități de care nici nu știai.

Leu

Mândria. Să ai încredere în tine e un lucru bun, mai ales într-o lume nebună ca cea în care trăim, dar tu ajungi des la extreme. Când ajungi la aroganță, situația nu mai e sexy. Pune-te puțin în locul celor cu care îți manifești mândria, tu cum ai vedea un om ca tine?

Fecioară

Invidia. Ești cel mai bun om până apare în peisaj cineva mai capabil ca tine. Atunci este momentul în care pierzi totul pentru că pur și simplu nu ne mai poți concentra. Vrei să controlezi totul deși știi ca nu e posibil și începi să faci gafe. Gândește-te putin…Dacă ai trata lucrurile mai relaxat?

Balanță

Răutate pură. Totul pleacă de la faptul că îți este greu să privești lucrurile mai în profunzime. Pierzi din vedere aspecte mai ales în relația cu ceilalți. Pui accentul pe frumusețe și pe obiecte cum nimeni nu o face. Ți s-ar potrivi jobul de designer, dar vezi că ai și un suflet ce trebuie hrănit.

Citește și: Horoscop sex: Secrete ascunse in functie de zodie

Scorpion

Patima. Pentru tine dragostea este un joc și nu se îndoiește nimeni de veridicitatea sentimentelor tale, dar te saturi repede. Găsești tu cumva ceva mai bun în afara relației și pur și simplu nu te poți opri. Atenție la predispoziția către alcool.

Săgetător

Adulterul. Tu chiar știi să savurezi dragostea și sexul, dar la ceilalți te gândești? E frumos, ce-i drept, să nu ai reticențe, dar vine momentul când vei avea nevoie de partener, iar situația s-ar putea să te prindă intre două / doi. Te vei trezi singur(ă) si atunci regretele nu vor fi de mare ajutor.

Capricorn

Egoismul.  Tu înțelegi bine lumea, gratie răcelii tale native. Ai timp și energie să studiezi lucrurile cum trebuie. Cam greu însă cu a te pune în locul altuia. Dacă ți-e bine ție, mai greu să te gândești că oamenii care te ajută, au nevoie să fie răsplătiți cumva.

Vărsător

Profeția falsă. Tu nu crezi că exista și alte căi, altele decât cele pe care le gândești tu. Îți place să dai sfaturi și crezi că le-ai văzut pe toate. Ia o pauză. Viata e plină de surprize și e greu să treci de situații complicate dacă nu ești deschis la minte.

Pești

Lenea. Ești un visător incurabil. De multe ori, îți consumi energia construind imperii. În mintea ta. Fii atent doar, oamenii se iau după fapte nu vorbe, asa că fă mai multe !  Nu de alta, dar te poți trezi la pensie…fără nici un ban.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top