Connect with us

Revistateo.ro

Poate părea bizar, dar dacă vei pune piper peste căpșuni, atunci vei observa că trucul acesta are mai multe beneficii. Despre ce este vorba?

Sanatate

De ce este bine să pui piper peste căpșuni

Poate părea bizar, dar poți pune piper peste căpșuni. Află care este motivul pentru care poți face lucrul acesta. De asemenea, există și alte combinații de alimente neobițnuite, pe care le-ai putea încerca și tu.

De ce este bine să pui piper peste căpșuni

Chiar dacă pare ciudat, ai putea consuma căpșuni cu piper. De obicei, căpșunile, în special cele ușor acrișoare, sunt servite cu zahăr. Dacă vei adăuga și puțin piper alb, măcinat, atunci gustul fructelor va deveni mult mai intens. Același lucru se va întâmpla și cu parfumul acestora. Chiar dacă pare o combinație neobișnuită, după ce vei încerca asta o dată, te vei convinge de beneficiile acestui truc.

Cei care iubesc să bea cafea cunosc poate următorul truc. Este bine să pui sare în cafea pentru a-i îmbogăți gustul, dar și parfumul. Astfel, gustul se va schimba, iar licoarea băută în fiecare dimineață va deveni mult mai bună.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla in corpul tau daca bei apa cu piper

CITEȘTE ȘI: Ce proprietati are lamaia cu sare si piper

Ai putea încerca și alte combinații mai puțin obișnuite. Spre exemplu, poți consuma morcov cu zahăr. Este un truc bizar, însă eficient. Bucătarii din Franța îl folosesc de multe ori, mai ales atunci când prepară sote de morcovi. Pe lângă piper și sare se adaugă și zahăr, care intensifică gustul legumelor. De asemenea, zahărul va da o culoare aparte morcovilor, care vor arăta mult mai bine în farfurie.

Iar morcovul nu este singura legumă care poate fi consumată cu zahăr. Se pare că este recomandat să se adauge zahăr și în salata de roșii. Este de preferat să se pună zahăr în loc de sare. Roșiile sunt acide, iar dacă vor fi amestecate cu sare, atunci acea aciditate se va accentua. Cei care au probleme gastrice ar trebui să evite astfel de combinații. În schimb, este ideal să pui puțin zahăr în salata de roșii. Nu va avea același efect negativ asupra celor care suferă de afecțiuni gastrice.

Sursă foto: thehonoursystem.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top