Connect with us

Revistateo.ro

"Va fi cea mai mare criză din viaţa ta şi din viaţa mea. Temeţi-vă! O să vedeţi guverne care eşuează, o să vedeţi ţări care eşuează de data aceasta”, a spus acesta.

Inedit

Avertismentul unuia dintre cei mai bogați oameni pentru 2018: „Vine marea CRIZĂ! Guvernele vor eșua!”

Miliardarul american Jim Rogers anunță că o criză de proporții va lovi omenirea curând. Într-un interviu acordat publicației americane Bussines Insider, acesta a afirmat că se se vor închide spitale, universități, iar companiile mari și chiar unele guverne vor eșua în a gestiona criza. Conform acestuia, marea criză va veni  în 2018.

“Da, anul viitor. Notează-ţi. În 2008 am avut probleme din cauza datoriilor. Datoria de atunci nu este nimic în comparaţie cu ceea ce se întâmplă acum. În 2008, chinezii aveau o grămadă de bani puşi deoparte pentru zile negre. Zilele negre au venit şi ei au început să cheltuie. Acum, chiar şi chinezii au datorii. Iar datoriile sunt atât de mari. Rezerva Federală, adică Banca Centrală din America, are datorii de peste cinci ori mai mari decât în 2008. Va fi cea mai mare criză din viaţa ta şi din viaţa mea. Temeţi-vă! O să vedeţi guverne care eşuează, o să vedeţi ţări care eşuează de data aceasta.”, a spus Rogers.

Omul de afaceri a mai lansat astfel de avertismente şi anul trecut. Şi, de-a lungul timpului, a acuzat de nenumărate ori autoritățile de proasta gestiune a economiei și a avertizat cu privire la pericolele care planează asupra piețelor financiare.

Profeții cutremurătoare despre 2018. Ce a prezis celebra Baba Vanga pentru anul acesta

Ultimele profeții formulate de Baba Vanga, clarvăzătoarea oarba care a prezis atacurile din 11 septembrie 2001, nu au fost descifrate în totalitate. Totuși, unii au reușit să găsească în cuvintele bătrânei indicii despre ce se va întâmpla prin lume în 2018.

Printre altele, clarvăzătoarea spunea că Europa va suferi nu numai din cauza războaielor și a bolilor. Pe teritoriul ei va ateriza un fel de obiect spațial, care va cădea în apă, provocând inundații catastrofale. O parte din teritoriu va ajunge sub ape, potrivit jurnalul.ro.

De asemenea, în 2018 va începe o confruntare serioasă între două puteri mondiale, după care Statele Unite se vor dezintegra din cauza războaielor și a crizelor economice. În plus, Baba Vanga a evocat viitoare contacte cu civilizații extraterestre, când vor sosi și pe Terra. Ele vor schimba total concepția omului despre structura mondială.

Baba Vanga, previziune neagră pentru finalul de 2017. Ceva ÎNGROZITOR se va întâmpla

Baba Vanga, pe numele său Vanghelia Pandeva Dimitrova, este cunoscută drept una dintre cele mai celebre clarvăzătoare din lume. După ce a fost ridicată de o furtună în aer (lucru neconfirmat până acum), femeia a fost găsită într-o zonă izolată, iar din acel moment şi-a pierdut vederea.

Bătrâna a susţinut de atunci că a fost înzestrată cu harul atotcunoaşterii şi a făcut mai multe previziuni, multe dintre ele devenind realitate. Înainte să moară în 1996, Baba Vanga a lăsat în urmă o serie de predicţii cu privire la diferite războaie sau catastrofe, ce vor duce într-un final la dispariţia omenirii.

După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea președinte american va fi de culoare, Baba Vanga șochează încă o dată lumea.

În 2017 nu va exista liniște. Baba Vanga a spus că va izbucni un război dinspre Est și, pe fondul încălzirii globale, vor muri mulți oameni, scrie evz.ro.

Citeşte şi: Profeția făcută de Baba Vanga cu puțin timp înainte de a muri. Se întâmplă în câțiva ani…

Baba Vanga este cea mai cunoscută clarvăzătoare din zona balcanică. Devenită celebră după ce a prezis atentatele din SUA de a 11 septembrie, tragedia submariunului Kursk sau efectele încălzirii globale, ea a lăsat în urmă o serie de premoniții cutremurătoare.

Cu puțin timp înainte de a muri, ea a prevestit că în jurul anului 2030, oamenii vor lua legătura cu civilizații extraterestre mult mai dezvoltate. Ea a mai susținut că în 2017, o mare parte a Terrei va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată.

Clarvăzătoarea bulgăroaică a spus că Pământul va deveni o planetă ostilă vieții până în anul 3797.

De asemenea, ea a mai spus că pe Marte va avea loc un război în anul 3005, iar Luna va fi lovită de o cometă în anul 3010. Acela va fi începutul sfârșitului pentru Pământ, care se va cufunda în întuneric.

Citește și: Profeția clarvăzătoarei Baba Vanga care s-ar putea adeveri în curând

Despre profetiile clarvazatoarei Baba Vanga au curs randuri intregi. Faima bulgaroaicei a ajuns departe. Pana si cele mai prestigioase publicatii din lume au luat nota de previziunile pe care femeia le-a facut cand era in viata. Una dintre acestea, cred adeptii teoriei conspiratiei, s-ar putea adeveri chiar in acest an.

Baba Vanga, cunoscuta drept „Nostradamus” din Balcani a prezis aparitia ISIS si caderea URSS. Femeia a clarvazut caderea turnurilor gemene in anul 2001 si tsunami-ul din 2004. Tot ea a spus ca America va fi condusa de un barbat de culoare, fapt ce s-a intamplat din 2008 pana in 2016.

In contextul global conflictual de azi, profetiile Babei Vanga sunt preluate de multe site-uri. Femeia a spus ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni din Siria, tara care se afla in razboi din anul 2011.

Baba Vanga, despre Al Treilea Razboi Mondial

„In 2017, va izbucni un razboi din Est si totul va fi declansat de invazia musulmanilor in Europa, care va duce la distrugerea organizarii de pe continent. Cel de-al treilea razboi mondial va avea punctul de pornire in Siria.

Clima se va incalzi tot mai mult, se vor topi gheturile si va aparea seceta in tot mai multe locuri. Oamenii vor incepe să epuizeze resursele si se vor porni razboaie.

Romanii sunt un popor ales, au multe resurse ca sa meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care sa le transmita mesajul corect si atunci, daca il vor intelege si il vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corecta”, a prevazut bulgaroaica.

Aceasta profetie este sustinuta si de catrenele lui Nostradamus, care a vorbit despre ISIS si al Treilea Razboi Mondial ce va dura circa 27 de ani.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top