Connect with us

Revistateo.ro

Baba Vanga este o clarvăzătoare ale cărei profeții au cutremurat lumea. Însă sunt anumite lucruri legate de viața ei, învăluite în mister.

Inedit

Adevărul neștiut despre clarvăzătoarea Baba Vanga

Previziunile Babei Vanga i-au făcut pe toți cei care le-au auzit să se înfioare. Unele s-au adeverit, dar altele i-au făcut pe ceilalți să își pună anumite semne de întrebare. Astfel, mulți au vrut să afle cât mai multe detalii referitoare la Baba Vanga. Iată care este adevărul neștiut despre clarvăzătoare.

Adevărul neștiut despre clarvăzătoarea Baba Vanga

Galia Valtchinoval, o cercetătoate din Bulgaria, a studiat atât viața celebrei clarvăzătoare, cât și previziunile sale. Astfel, a scris articolul „Vanga o Preoteasa bulgară din Delphi: idei şi practică din Antichitate până în timpul Bulgariei Socialiste”.

Baba Vanga este o clarvăzătoare din Bulgaria ale cărei previziuni s-au adeverit în timp. I s-a dat porecla „Nostradamus din Balcani”. Se pare că putea să vadă viitorul datorită puterilor sale paranormale.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Baba Vanga – ce cadouri sa nu accepti niciodata

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Baba Vanga pentru a avea bani

Se spune că celebra clarvăzătoare și-a pierdut vederea în copilărie, după o furtună. Însă, în ciuda acestei probleme, ea a putut să lucreze și astfel să aibă grijă de frații ei.

În anul 1940, tatăl ei s-a stins din viață. În acea perioadă, clarvăzătoarea a trecut prin momente grele împreună cu frații ei. Nu aveau din ce să supraviețuiască și chiar au traversat o criză de foamete. Se pare că atunci Baba Vanga a descoperit că are anumite puteri.

Prima ei prezicere a fost legată de trupele naziste. A prezis că acestea vor intra în Iugoslavia pe 6 aprilie 1941. Atunci a spus că i s-a arătat un cavaler luminos care i-a transmis informații referitoare la situația războiului. După aceea au început viziunile referitoare la bărbații aflați pe front. Ea avea puterea de a afla cine se va întoarce acasă de la război și cine nu. Astfel oamenii au început să capete încredere în ea și în previziunile ei.

Clarvăzătoarea s-a căsătorit în 1942. A mers împreună cu soțul ei în zona Petric, care se află la o distanță de 50 de kilometri de orașul ei natal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top