Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a scăpa de pungile de sub ochi, tot ce trebuie să faci este să folosești un ingredient pe care cu siguranță îl ai în bucătărie.

Frumusete

SINGURUL INGREDIENT care te scapă de pungile de sub ochi. Sigur îl ai în bucătărie

Vrei să scapi de pungile de sub ochi? Tot ce trebuie să faci este să folosești un ingredient pe care îl ai cu siguranță în bucătărie. Iată despre ce este vorba.

SINGURUL INGREDIENT care te scapă de pungile de sub ochi. Sigur îl ai în bucătărie

Știai că sarea te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi? Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lingurițe de sare cu un sfert de ceașcă de apă (trebuie să fie călduță). După ce le amesteci bine, aplică soluția pe zonele cu probleme cu ajutorul dischetelor demachiante sau cu puțină vată. Așteaptă 10 minute, astfel încât soluția să acționeze. După aceea te poți clăti.

Și pliculețele de ceai sunt utile în astfel de situații. Pentru a scăpa de pungile de sub ochi ai nevoie de pliulețe de ceai verde, ceai negru sau ceai de mușețel. Acestea vor reduce umflăturile și roșeața. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe ochi pliculețe de ceai. Ai grijă! Acestea nu trebuie să fie fierbinți. Este indicat să se aplice pliculețe reci. Așteaptă 20 de minute să acționeze, după care le poți îndepărta și te poți clăti pe față.

CITEȘTE ȘI: Pune BICARBONAT DE SODIU sub ochi. Vei fi FURIOASA ca nu ti-a spus nimeni asta pana acum!

Castraveții reprezintă, de asemenea, o soluție simplă și eficientă. Ia un castravete rece, de la frigider, și taie câteva felii pe care le vei aplica apoi pe pungile de sub ochi. Dacă feliile de castravete se încălzesc, înlocuiește-le cu altele noi. Este indicat să folosești de câteva ori pe zi acest remediu, astfel încât să scapi de această problemă supărătoare.

Așadar, pentru a scăpa de pungile de sub ochi tot ce trebuie să faci este să folosești unul dintre ingredientele menționate mai sus. Poate le ai deja în bucătărie. Sunt trucuri simple și eficiente care te vor scăpa de una dintre cele mai supărătoare probleme.

Articol pe aceeasi tema: Mască revigorantă pentru ochi

Nu este nici un secret – ceea ce faci acum pentru pielea ta, se va vedea în anii care urmează. Așadar ai grijă de tenul tău și oferă-i protecția necesară pentru a avea o piele elastică și hidratată mult timp de acum înainte. Stresul, programul prelungit de la birou, factorii de mediu și lucrul la calculator îți pot afecta sănătatea ochilor cum nici nu gândești.

Din această cauză, este extrem de important să le oferi o îngrijire corespunzătoare care să îi protejeze și să revigoreze pielea sensibilă în fiecare zi. Pielea din jurul ochilor este prima care reflectă o starea de sănătatea proastă, lipsa somnului sau alimentația haotică. Este timpul să faci ceva pentru tine! Iată o mască hrănitoare și revigorantă care îți împrospătează zona sensibilă a ochilor!

Ai nevoie de :

  • un castravete de marime medie
  • 2 dischete demachiante din bumbac
  • apă

Cum trebuie să procedezi:

Într-o cratiță toarnă o cană de apă și o lingură de ceai verde. Fierbe ceaiul timp de două minute, iar apoi oprește focul. Lasă-l să se răcească. Spală, curăță de coajă și taie castravetele felii. Cu ajutorul unui blender transformă-l într-un piure.

Strecoară ceaiul și amestecă-l cu piureul de castravete. Înmoaie dischetele demachiante în acest amestec și lasă-le timp de 5-10 minute. Aplică-le apoi pe zona ochilor și lasă-le să acționeze 15-20 de minute.

Utilizează această mască eficientă ori ce câte ori simți nevoia. Poți face mai multe dischete demachiante pe care să le păstrezi într-o pungă cu sigiliu sau fermoar timp de 1-2 zile.

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți și te protejează de acțiunea radicalilor liberi, hidratează pielea sensibilă și drenează fluidele de sub ochi.. Castravetele împrospătează, oferă elasticitate și este un remediu extrem de eficient împotriva cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top