Connect with us

Revistateo.ro

Hanna Barrott este fetița care a șocat lumea întragă. Povestea ei este una cutremurătoare. Află despre ce este vorba și ce fac părinții ei.

Inedit

Hanna Barrott, fetița care a șocat lumea! Povestea ei este cutremurătoare!

Hanna Barrott s-a născut cu o afecțiune rară. Din cauza acesteia, pielea ei se exfoliază în fiecare zi. Asta pentru că pielea copilei crește mai repede decât în mod obișnuit.

Hanna Barrott, fetița care a șocat lumea! Povestea ei este cutremurătoare!

Hanna Barrott are acum șase ani. Fetița s-a născut cu o afecțiune rară. Părinții ei trebuie să aplice de două ori pe zi loțiune pe pielea uscată a fetiței. Asta pentru a o împiedica să crape, să sângereze sau, mai grav, să contacteze o infecție fatală.

Glandele sudoripare ale fetiței sunt complet blocate. Din acest motiv, ea nu poate sta în locuri în care temperatura este ridicată. Corpul ei se încălzește foarte repede și foarte mult, motiv pentru care își poate pierde cunoșința. Așa că, mama ei, Megan, în vârstă de 26 de ani și tatăl fetiței, Tyson, în vârstă de 30 de ani, trebuie să o supravegheze în permanență pe copilă.

Hanna Barrott, fetița care a șocat lumea! Povestea ei este cutremurătoare!

Caters News Agency

Această fetiță, din Tennessee, este una dintre cele 600,000 persoane care suferă de afecțiunea rară care duce la exfolierea pielii în fiecare zi. Fetița a primit diagnosticul la scurt timp după naștere. Atunci, avea un strat alb subțire de piele, cunoscut sub denumirea de ”collodion membrane”.

Mama fetiței a spus că în cazul ei, pielea crește mai repede decât în cazul celorlalți copii. De asemenea, apar probleme din cauza căldurii deoarece fetița nu poate transpira.

CITEȘTE ȘI: ÎNGROZITOR! Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat care suferea de constipație de mai mulți ani!

CITEȘTE ȘI: Femeia asta s-a chinuit 12 ore să nască. Medicii au rămas muți când au văzut ce a ieșit

Hanna Barrott, fetița care a șocat lumea! Povestea ei este cutremurătoare!

Caters News Agency

Dacă nu se aplică loțiune pe pielea ei în fiecare zi, atunci pielea va crăpa, se va usca, va sângera și se poate infecta chiar.

Din cauza afecțiunii de care suferă fiica lor, părinții au fost nevoiți să ia diferite măsuri. Ea trebuie să poarte numai anumite tipuri de haine. De asemenea, pentru că pielea uscată și moartă cade de pe corpul fetiței, părinții trebuie să facă în fiecare zi curățenie în casă.

Sursă foto: Caters News Agency

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top